Elke tuin moet er perfect uitzien

Remco Mooren uit Oeffelt heeft dit jaar alweer vier zijn eigen hoveniersbedrijf: ‘Mooren Tuinonderhoud’. Remco is een allround hovenier en is bij elk project persoonlijk betrokken. Ik spreek er met hem over.

Remco Mooren uit Oeffelt heeft dit jaar alweer vier zijn eigen hoveniersbedrijf: ‘Mooren Tuinonderhoud’. Remco is een allround hovenier en is bij elk project persoonlijk betrokken. Ik spreek er met hem over.

“Voor klanten ben ik het eerste aanspreekpunt, maar ook meteen het laatste, ik kom namelijk zelf ook alles maken”, zegt Remco. “Daarom ben ik bij elk project ook persoonlijk betrokken. Ik geef graag advies vooraf, tussentijds en lever alles op maat en naar wens van mijn klanten. Van concept, advies tot realiteit, ik lever het totaalplaatje. Dus tuinaanleg inclusief beplanting, schuttingen, bloembakken, terras, verlichting en ga zo maar door. En uiteraard doe ik zelf ook het onderhoud aan de tuin. En mocht de klus groot zijn, werk ik met andere vakmannen samen, maar ben ik nog steeds het aanspreekpunt. Elke tuin is uniek en vergt een andere aanpak en moet er perfect uitzien. En mocht er iets niet naar wens zijn, kan men mij meteen bellen. Korte lijnen, duidelijke afspraken en vakwerk afleveren, daar sta ik voor.”

Mooren Tuinonderhoud brengt jarenlange ervaring en expertise mee. Het vakbekwame team staat garant voor professioneel tuinbeheer, van nauwkeurig snoeiwerk tot doordacht grondverzet. Remco streeft naar duurzaamheid in zowel zijn diensten als in de relaties met zijn klanten. Streven naar langdurige tevredenheid door hoogwaardig tuinonderhoud en een klantgerichte aanpak, dat is zijn visie!

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop en een tevreden klant is onze prioriteit!

Mooren Tuinonderhoud
Remco: 06-52758583

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring