HOROSCOOP

De inzichten voor april-mei en juni
Klassieke astrologen zijn ervan overtuigd dat de stand van planeten invloed heeft op de stemming en het lot van de mens. Daarom wil ik als astroloog, mijn bevindingen voor april, mei en juni met je delen. Ben jij benieuwd welke veranderingen op jou pad komen? lees dan verder...

De inzichten voor april-mei en juni
Klassieke astrologen zijn ervan overtuigd dat de stand van planeten invloed heeft op de stemming en het lot van de mens. Daarom wil ik als astroloog, mijn bevindingen voor april, mei en juni met je delen. Ben jij benieuwd welke veranderingen op jou pad komen? lees dan verder...

April
Kans op transformatie van het wereldwijde geopolitieke systeem. Ideeën kunnen de wereld radicaal veranderen.
1 april -  een mystieke dag met een ontmoeting die je lot kan bepalen.
3 april - een gunstige dag voor nieuwe kansen, en kennissen met een dubbelzinnig mystiek karakter.
8 april - volle maan: kans op gevaarlijke, onverwachte situaties in het verkeer. Ook kan er een crisis ontstaan in de financiële sector. Je hebt de neiging meer geld uit te geven dan nodig dus bedenk alvast een back-up. Gezondheid - let op: nieren, blaas, huiduitslag.
11 april - kijk uit met je persoonlijke gegevens, deze periode is gevoelig voor fraude.
17 april - kans op een enorme wereldwijde crisis. Politieke problemen, veel geheimen komen boven water. Denk aan jezelf want dat is de enige manier om moeilijke tijden te overleven zonder stress en schade.
23 april - nieuwe maan met nieuwe ideeën om extra inkomsten te creëren. Een scherpe verandering in weersomstandigheden, weercontrasten, atmosferische afwijkingen, hevige lente onweersbuien, en stormen.  Extra aandacht voor: nek, keel, stembanden, schildklieren.
27-28 april - een goede periode voor commerciële bemiddeling en zakenreizen.

Mei
Deze periode is meer voor een theoretische dan een praktische uitvoering. Blijf kalm en zelfverzekerd, heb geen haast bij het streven naar je doelen. Luister naar deze wijsheid: zwem niet met de stroom mee, zwem niet tegen de stroom in, zwem daarheen waar je zijn moet. Ook kunnen er lastige weersomstandigheden zijn: zware regenval en overstromingen van laaggelegen gebieden.

1-3 mei - moeilijke dagen, niet het moment voor zakelijke of persoonlijke activiteiten.
6 mei - veel interessante ideeën, goede, veelbelovende contacten.
7 mei - een volle maan: moeilijke dagen in de financiële sector, maar een gunstige periode voor creatieve inspiratie. Ideeën hebben een goede kans van slagen.
10 mei - ontstaan van fantastische, grootschalige ideeën en projecten. Succes  voor uitoefenaars van creatieve beroepen: schrijvers, kunstenaars, dichters, componisten, ontwerpers en architecten. Je kunt beginnen met het realiseren van je droom.
11 mei - is een periode voor planning van de strategische toekomst voor de komende tien jaar.
13 mei - externe factoren en omstandigheden kunnen de gang van zaken verstoren, maar het is ook een succesvolle periode voor creatieve ideeën en projecten. Relaties met een vleugje verloren romantiek en vroegere gevoelens kunnen ontstaan. Het weer: stormen, zware regenval, onweersbuien.
14 mei - een periode van sociale verandering. Veranderingen in het professionele veld met een herstructurering op de werkplek.
22 mei - nieuwe maan, een creatieve periode. 
Veel binnenlandse en financiële problemen zullen de komende dagen worden opgelost. 
Verandering van weersomstandigheden, afkoeling met storm. Gezondheid letten op: luchtwegen, bronchiën, longen, zenuwstelsel.
28 mei  - gunstige tijd voor tuinieren en wandelen. Een dag voor relaties of vredesonderhandelingen.

Juni
Prioriteit voor familie , een goede tijd om familieplannen te realiseren. 
5 juni - volle maan met de zon in het teken van tweeling. Een maansverduistering is te zien in het zuidwestelijke deel van Rusland, Europa, Afrika, Australië en in Aziatische landen. Een volle maan tegen een eclips waarschuwt voor een noodperiode. Probeer controle over je emoties te houden en plan complexe reizen en onderhandelingen op een andere dag. Conflicten die nu ontstaan, zijn aanhoudend en langdurig. Een mogelijke verergering van chronische ziekten en aandacht voor: gewrichten luchtwegen, bronchiën, longen.
8-10 juni - heftige weersomstandigheden.
14-18 juni - relationele problemen. Onvoorziene uitgave zijn mogelijk. Advies: probeer het conflict te vermijden anders gaan ze nog lang duren.
21 juni  - nieuwe maan. Emotionele zelfbeheersing is pre. Kans op misverstanden, toon wijsheid en verminder je activiteit.
Aandacht nodig voor: maag, slijmvliezen.
23 juni - wederom heftige weersomstandigheden. Als het kan, beter niet op de reis gaan. Lastige omstandigheden in de geopolitieke en economische wereld.
25 juni - rust in de financiële wereld Het zal mogelijk zijn om een extra bron van inkomsten te vinden. Verandering van weersomstandigheden: kans op extreme warmte.
28 juni - een goede dag voor zakelijke relaties en ondernemingen maar kijk uit voor verborgen valkuilen.

Sterren kunnen adviseren en wijsheid geven, maar de keuze is aan jou!

Inna Korneeva
Astroloog

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring