Horoscoop

We weten allemaal dat sterren en planeten bestaan. Klassieke astrologen zijn ervan overtuigd dat de stand van planeten invloed heeft op de stemming en het lot van de mens. Daarom wil ik als astroloog mijn bevindingen met je delen. Ben jij benieuwd welke veranderingen op jouw pad komen? lees dan verder.

We weten allemaal dat sterren en planeten bestaan. Klassieke astrologen zijn ervan overtuigd dat de stand van planeten invloed heeft op de stemming en het lot van de mens. Daarom wil ik als astroloog mijn bevindingen met je delen. Ben jij benieuwd welke veranderingen op jouw pad komen? lees dan verder.

APRIL
1- 15 april. Er is sprake van een nieuwe vlam, lichte verliefdheid, nieuwe hobby's, tijd voor een succesvolle start van een bedrijf of om een droom waar te maken. Probeer je te beheersen in wat je zegt en doet, geef jaloezie en egoïsme geen kans. Het kan zijn dat je de obstakels tegenkomt bij het  verkrijgen van een erfenis of de registratie van eigendom. Geen gunstige periode voor zwangerschap, huwelijk of verhuizing.

De periode van 17-22 april  zal radicaal verschillen van de eerste dagen van de maand. Het accent verschuift nu naar de sfeer van persoonlijke relaties.

24 april wordt een mooie dag voor een nieuwe vriendschap of om partnerschap vast te leggen, het belooft lang en betrouwbaar te blijven. Een goede tijd om oude ideeën en originele plannen te realiseren. Materiële problemen worden gunstig aangepakt. Maar transport- en documentatieproblemen zullen plotseling vastlopen. Vervelend nieuws, werkonderbrekingen en beëindiging van contracten zijn mogelijk.

Eind april kan een redelijk dynamische periode worden. Samenwerking gaat prioriteit krijgen. Concentratie en doorzettingsvermogen zijn belangrijk. Een goed moment om uw bedrijf uit te breiden en grote deals te sluiten, maar zorg ervoor dat u de mensen waarmee u te maken krijgt, kunt vertrouwen.

MEI
De maand mei kan  een echte draaikolk van gebeurtenissen worden. Zo is 6 mei een mooie dag om je huidige relatie een serieuze ondergrond te geven, door je te verloven, een huwelijkscontract opstellen, of alimentatie op te vragen. Deze maand domineren de watertekens en een tekort aan vuurenergie. Dat betekent  dat er minder sprake zal zijn van passie en hartstocht, maar het gaat meer om gevoelens.

13 mei begint de situatie onstabiel en onzeker te worden en daarom zijn radicale veranderingen niet gewenst. Neem voldoende tijd voor een goede beslissing.

Vanaf 20 mei valt de stabiliteit helemaal weg. Er staan veranderingen te wachten op politiek vlak bij bestuursleden. De periode van 29 mei tot 23 juni:  je komt lastig uit je woorden en je vindt ’t moeilijk om naar anderen te luisteren. Een lastige communicatieperiode dus, maar een prima tijd om verloren spullen te zoeken en te vinden, dingen te plannen die je al tijdje opzij schoof en om opnieuw te beginnen. 

Het eind van de maand is niet geschikt om een nieuwe relatie te beginnen, er is veel onzekerheid. Maar wees oprecht en eerlijk voor een ander en dan komt het geluk ook op jouw pad .

JUNI
1-15 juni zal een tijd vol verrassingen, een niet-standaard periode zijn. De hele maand staat in de  context van verschillende kansen en mogelijkheden. Een tijd waarin het motto: ‘alles heeft zijn tijd’ goed van toepassing is. Geef niet de prioriteit aan alleen je gevoel of alleen je verstand,richt je niet  alleen op je werk of alleen op je privé leven. Een balans zoeken gaat niet lukken maar probeer om alles op de juiste plek en de geschikte tijd te doen, dat is de beste oplossing. Als u al lang met roken wilt stoppen, is het vrij eenvoudig om dit juist NU te doen.

Op 3 juni kan er  financieel voordeel zijn, de dag zit vol creatieve uitvindingen.

11 juni: Je krijgt meer moed en de neiging om over je verborgen verlangens te praten. Mensen worden doelgerichter, ambitieuzer. Vanaf 14 juni kunnen onvoorziene conflicten leiden tot het verhelderen van relaties, soms met een verbale woordenwisseling. Het kan het begin zijn van grootse veranderingen, ongelooflijke metamorfoses.

Mogelijke problemen met de autoriteiten en externe omstandigheden kunnen leiden tot radicale acties, maar jammer genoeg leveren ze geen resultaten op. Bovendien kunnen deze acties sociale onrust uitlokken en zo nieuwe conflicten te creëren. Sommige geheimen zullen zelfs tegen je wil worden onthuld. 

23 tot 30 juni wordt een periode van emotionele ontevredenheid en grote veranderingen. In plaats van zelf  te veranderen ga je eisen dat de ander verandert. Je legt grote verwachtingen bij de ander in plaats van zelf de verantwoordelijkheid te nemen en dat kan interne conflicten veroorzaken. Accepteer het feit dat alles wat er nu gebeurt een gevolg is van een stress situatie uit het verleden. Wees mild over je eigen emotionele onbalans en focus op je wilskracht.

Vanuit de sterrenstand krijg je advies en wijsheid, maar de uiteindelijke keuze ligt altijd bij jou.

Liefs Inna Korneeva

 

Naar het overzicht

© 2021  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring