HOROSCOOP

We weten allemaal dat sterren en planeten bestaan. Klassieke astrologen zijn ervan overtuigd dat de stand van planeten invloed heeft op de stemming en het lot van de mens. Ik wil graag als astroloog mijn bevindingen met je delen. Ben jij benieuwd welke veranderingen op jouw pad komen? Lees dan je horoscoop voor komende herfst!

We weten allemaal dat sterren en planeten bestaan. Klassieke astrologen zijn ervan overtuigd dat de stand van planeten invloed heeft op de stemming en het lot van de mens. Ik wil graag als astroloog mijn bevindingen met je delen. Ben jij benieuwd welke veranderingen op jouw pad komen? Lees dan je horoscoop voor komende herfst!

Oktober, november en december
Nu komen we in een fase  die met de periode van 1776-1778  kunt vergelijken. Het is moeilijk afstand van het comfort en gewoontes van het leven nemen die u altijd had en u hoopt nog altijd, het leven van het nabije verleden terug te kunnen krijgen,maar het verleden heet niet voor niets ‘verleden’... Eens kijken wat nabije toekomst kan ons brengen.

Goed of niet, u kunt het zelf invullen.

27.09 -18.10  Periode van retrograde. Mercurius adviseert geen nieuwe contracten af te sluiten, geen nieuwe dingen te beginnen. U kunt het kopen van een nieuwe toestel, computers, auto's, wasmachines en het investeren in onroerend goed beter uitstellen tot na 20 oktober. 

10-18 oktober  Een mooie periode voor samenwerking, teamwerk kan een goed resultaat geven.

10-20 oktober In deze periode gaan we weer heftige vrijheidsbeperkingen van de overheid ervaren, spanningen in het banksysteem, serieuze ernstige veranderingen in het belastingsysteem. Het gevoel van veiligheid verdwijnt weer helemaal. Voor iedereen weer een lastige periode. 

25, 26 oktober Een  kans om een financiële investering te doen, nieuwe mensen kunnen nieuwe succesvolle kansen brengen. Hierna kunt u beter voor de rest van dit jaar geen risico met geld en investeringen ondernemen.

27okt - 5nov Grote financiële transformatie inflatie- fiasco's. Onverwachte acties en storing elektriciteit en internet.

Periode van 19 nov tot 4 december Gaat een nieuwe cyclus van Maan -en- Zonsverduisteringen beginnen. Belangrijke gebeurtenissen van 9 of 18-19 jaar kunnen terugkeren. Dat wilt alleen zeggen dat de oude, weggestopte pijn die nu aandacht moet krijgen om te kunnen  loslaten.

19 november Volle Maan in Stier tegelijk met de Maansverduistering, Bij deze Eclips gaat het verleden zich uitschakelen om te zicht op de toekomst te krijgen. Je kunt je somber voelen en dat is helemaal oké omdat het maar tijdelijk is. Emoties komen en gaan. Focus bij deze Maansverduistering op jouw financiële veranderingen, je onroerende goederen, je stabiliteit die je gewend was.

Je krijgt zicht op zaken die wel of niet de moeite waard zijn om je druk over te maken.

4 december Nieuwe maan in Boogschutter en Zonsverduistering. Komende twee weken komen er  belangrijke levensgebeurtenissen. Je levensfilosofie verandert en dat gaat zeker invloed hebben.

vanaf 19 december retro Venus in Steenbok kan een onstabiele toestand vormen, je kunt je zorgen over je gezondheid maken. Veel bedrijven die plotseling failliet gaan, veel veranderingen op de arbeidsmarkt, spanningen op het werkvlak. Controle en chaos tegelijk.

De periode tussen Eclips 19 nov en 04 dec  kan een grote uitwerking geven op de eerste drie maanden van 2022 en rond de volgende fase van de Maan - Zonsverduisteringen in mei 2022. Daarover meer in de volgende editie.

Voor nu wens ik ons allemaal veel wijsheid en gezondheid in deze bijzondere historische periode van ons leven.

Veel liefs, Inna Korneeva

www.geluksster.nl

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring