Klanten staan bij ons op nummer 1

Gevers IT uit Milsbeek is een toonaangevende speler op het gebied van verkoop en implementatie van Visma en Elvy software en levert consultancy- en detacheringsdiensten in de sectoren Handel en Industrie, Transport en Logistiek, Accountancy en Automotive. Het bedrijf bestaat al 21 jaar en is gevestigd in de vroegere pottenbakkers molen “De Vuurvogel” aan de Ovenberg. Ik spreek met eigenaar Rik Gevers.

Gevers IT uit Milsbeek is een toonaangevende speler op het gebied van verkoop en implementatie van Visma en Elvy software en levert consultancy- en detacheringsdiensten in de sectoren Handel en Industrie, Transport en Logistiek, Accountancy en Automotive. Het bedrijf bestaat al 21 jaar en is gevestigd in de vroegere pottenbakkers molen “De Vuurvogel” aan de Ovenberg. Ik spreek met eigenaar Rik Gevers.

“Er komen hier regelmatig wandelaars en fietsers naar de mooie molen kijken. Op het informatiebord  voor de deur geeft Stichting Cultuurbehoud Milsbeek meer informatie over ‘De Vuurvogel’ ”begint Rik. “We zijn erg blij met deze excentrieke locatie, we wonen er zelf ook, echt een droomplek voor ons.”

Hoe het begon
Dat Rik in de IT zit is uiteindelijk wel  vanzelfsprekend. “Ik groeide op tussen de vrachtwagens en heftrucks in de groothandel van mijn ouders en grootouders en wilde als kind graag vrachtwagenchauffeur worden. Als kleuter ging ik al mee op de vrachtwagens bij de groothandel en met mijn achtste reed ik al stiekem op de heftruck rond. Het was eind jaren tachtig dat ik in aanraking kwam met IT. Mijn opa had in de jaren tachtig  in de groothandel al een eigen computer. Als één van de eersten in ons dorp. Mijn vader en ik hielpen met de facturatie en administratie, dat was mijn eerste kennismaking met een pc. De groothandel is begin jaren negentig door mijn vader verkocht.  De transportsector ging trekken en ik heb jarenlang als internationaal chauffeur mogen rijden gecombineerd met kantoorfuncties en het uitvoeren van IT projecten.  Door mijn bestuursfuncties bij Transport en Logistiek Nederland had ik een groot netwerk in de sector. Toen ben ik ook mijn eigen onderneming begonnen. Veel uren maken, veel reizen naar logistieke klanten en ondertussen de HBO module Supply Chain Management afgerond aan Fontys Venlo . In de loop der jaren is het klantenbestand uitgebreid naar de sectoren Industrie, automotive en accountancy naast algemene mkb bedrijven. Nu ruim twintig jaar is Gevers IT aardig gegroeid en hebben we een kleine 1.400 gebruikers  in circa dertig landen!”

Klanttevredenheid
Als kers op de taart behaalde Gevers IT onlangs de prestigieuze Visma Award voor klanttevredenheid. Een mooi resultaat voor hun voortdurende inzet om uitmuntende service te bieden aan hun klanten. De Visma Award voor Klanttevredenheid is een erkenning van de uitzonderlijke prestaties van bedrijven die consistent hoogwaardige diensten leveren en een toewijding tonen aan het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten. "We zijn enorm trots en dankbaar voor het ontvangen van de Visma Award voor Klanttevredenheid," aldus Rik "Het is een bekroning voor het harde werk en de toewijding van ons team om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Wij doen dit onder andere door de inzet van “gamification” (het ondersteunen van klanten door ons team wordt dagelijks als een computergame “gespeeld” en de inzet van Artificial Intelligence in bijvoorbeeld onze telefooncentrale. Deze erkenning motiveert ons om ons streven naar uitmuntendheid voort te zetten en onze klanten altijd op de eerste plaats te zetten."

Deze prestigieuze onderscheiding bevestigt de positie van Gevers IT als marktleider en bevestigt hun voortdurende toewijding aan het leveren van hoogwaardige software en diensten, gekoppeld aan ongeëvenaarde klantenservice.

Gevers IT B.V.
Ovenberg 3c, Milsbeek

www.gevers-it.nl

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring