Krijg grip op je onderneming

Begin juli lanceerde Marjon Cremers uit Overloon haar boek ‘In 10 stappen Grip en Groei voor Ondernemersteams’. Een boek voor ondernemers die hun bedrijf samen met een compagnon runnen. Topic sprak met deze jonge en enthousiaste onderneemster.

Begin juli lanceerde Marjon Cremers uit Overloon haar boek ‘In 10 stappen Grip en Groei voor Ondernemersteams’. Een boek voor ondernemers die hun bedrijf samen met een compagnon runnen. Topic sprak met deze jonge en enthousiaste onderneemster.

“Er zijn veel boeken over bedrijfsstrategie en ondernemen, ik heb een kast vol, maar hierin mist een boek over ‘samen ondernemen met een compagnon’”, begint Marjon. “Vanuit mijn interesse in succesfactoren van bedrijven ben ik ondernemersadviseur geworden. Vaak loopt een bedrijf aardig, is de ondernemer druk met de waan van de dag en vindt men dat prima. Maar juist dán zie ik het vaak fout gaan. ‘Fout’ is misschien niet het goede  woord, maar juist dán moet je alert zijn. Ondernemen is naast het runnen van de dagelijkse gang van zaken ook werken aan de ontwikkeling en toekomst van je bedrijf en daar help ik ze graag mee, nu dus ook met dit boek. In mijn werk als ondernemersadviseur zie ik  veel ondernemersteams. Samen met een partner of compagnon ondernemen is leuk en kan ook heel succesvol zijn doordat je elkaars krachten benut maar brengt ook extra uitdagingen met zich mee zoals communicatie en besluitvorming. Het omgaan met generatiekloven binnen het management, het verschil in visie tussen de verschillende eigenaren of zelfs de verschillen tussen man en vrouw, die samen het bedrijf runnen. Ik vind het heerlijk om te helpen en ze op het goede spoor te brengen. Veel ondernemers zien wel hun verbeterkansen, maar vinden het lastig om hier concrete stappen mee te zetten, je moet ze er echt op wijzen.”

Met haar boek helpt Marjon de ondernemers in tien praktische stappen uit de waan van de dag te komen en samen gestructureerd te werken aan de ontwikkeling en toekomstplannen van het bedrijf, zodat men grip krijgt en door kan groeien.

Marjon Cremers, Marjon@gools.nl Tel: 06-15546326

Voor meer informatie 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring