Kusters Hengelsport is klaar voor het visseizoen

Joris Kusters opende vorig jaar zijn hengelsportwinkel aan de Zandstraat 87B in Gennep. Een goede zet. Precies een jaar verder spreken we met de jonge ondernemer.

Joris Kusters opende vorig jaar zijn hengelsportwinkel aan de Zandstraat 87B in Gennep. Een goede zet. Precies een jaar verder spreken we met de jonge ondernemer.

Vorig jaar april werd de winkel geopend en het liep meteen erg goed. Klanten, ook uit de verre regio, brachten een bezoekje aan de uitgebreide winkel. “Ik heb een hengelsportwinkel voor de beginnende, gevorderde, maar ook voor de echt ultiem fanatieke visser”, zegt Joris. “Van bamboe vishengel tot bijvoorbeeld een ultra moderne voederboot, en alles daartussen, heb ik in huis of kan ik snel leveren. Iedereen slaagt hier, dat is mijn voordeel. Ik weet dat de visserij een dure hobby kan zijn, daarom bied ik hier ook een mooie mix aan. Daardoor is de winkel voor iedereen toegankelijk en bedien ik een grote groep.

Bijkomend voordeel van Joris is dat Joris er ook echt verstand van heeft, geeft bruikbare tips en een goede service. Naast materialen en aas voor de hoofdvisserij, karpervisserij en witvisserij, ben je er ook aan het juiste adres voor de benodigde vergunningen en cadeaubonnen. Het belangrijkste: een goed en eerlijk advies, aan profs maar ook aan beginnende vissers! Voor komend visseizoen heeft Joris uitgebreid ingekocht, dus wees welkom!

Kusters Hengelsport, Zandstraat 87B Gennep Tel: 06-4600 4091
Actuele informatie: Facebook, Kusters Hengelsport Gennep

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring