Levenstherapie voor geluk, genot en gemak!

Mijn passie is cliënten helpen om met meer geluk, genot en gemak te leven.

Mijn passie is cliënten helpen om met meer geluk, genot en gemak te leven.

Door mijn eigen levenservaring weet ik dat, door hulp te accepteren, je met meer zelfvertrouwen, liefdevolle relaties en vanuit passie kunt leven en werken. Dit door niet klakkeloos adviezen op te volgen, maar zelf actief te werken aan blokkades, ongemakkelijke gevoelens en/of je bewust te worden waarom je nu lijdt. Sinds 2021 begeleid ik cliënten die gemotiveerd zijn om het leven te gaan leven dat past bij wie ze diep van binnen (willen) zijn.

Na mijn diploma A verpleegkundige heb ik verschillende management opleidingen gedaan en in verschillende rollen in de reguliere gezondheidszorg gewerkt. In 2020 maak ik een carrièreswitch door uit het zorgsysteem te stappen en mijn hart te gaan volgen. Inmiddels ben ik derdejaars student aan de School of Life voor Levenstherapie en heb ik de opleidingen Praktisch Werken met Psychopathologie en Medische Basis Kennis afgerond.

Levenstherapie richt zich op positieve gezondheidszorg met als doel inzicht te geven in de eigen gedragspatronen en blokkades, om zo beter te herstellen en/of bewustere keuzes te kunnen maken. Ik behandel en begeleid mensen met medisch onbegrepen lichamelijke klachten of emoties zoals angst, boosheid of verdriet. Ik doe dat op een praktische en heldere manier.

Maak een afspraak wanneer jij, net als ik, verlangt naar een leven met geluk, genot en gemak!

Enny Hoenselaar

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring