M&M Security bestaat twintig jaar!

M&M Security is in 2003 opgericht door Maurice van den Hoogen en bestaat in januari dus al twintig jaar. Maurice begon na zijn commandotijd als zelfstandig ondernemer. Hij werkte toen nog fulltime in de bouw en als hovenier maar in de avond en nachten zorgde hij voor alarmopvolging en surveillance. Vandaag de dag telt M&M zo’n veertig medewerkers.

M&M Security is in 2003 opgericht door Maurice van den Hoogen en bestaat in januari dus al twintig jaar. Maurice begon na zijn commandotijd als zelfstandig ondernemer. Hij werkte toen nog fulltime in de bouw en als hovenier maar in de avond en nachten zorgde hij voor alarmopvolging en surveillance. Vandaag de dag telt M&M zo’n veertig medewerkers.

“Oh ja, ik weet het nog goed, ik kwam uit dienst en ging als hovenier aan de slag. Nou die proeftijd heb ik niet volbracht”, begint Maurice. “Als commando deelden wíj de lakens uit en nu was dat niet meer het geval, daar moest ik echt heel erg aan wennen. Ik was in die tijd altijd alert en had weinig slaap nodig, ook overgehouden van mijn commandotijd. Dat was natuurlijk een goede eigenschap om mijn beveiligingsbedrijf op te starten. Ik was vrijwel elke nacht op pad om mijn bedrijf op te bouwen tot wat er nu staat. De mentaliteit van mijn bedrijf is gevormd door mijn commandoachtergrond: commando’s zijn trouw aan elkaar en kunnen blindelings op elkaar vertrouwen. ‘Doen wat je belooft’ is dan ook een belangrijke waarde van ons bedrijf. Je maten laat je niet vallen en dat geldt ook voor onze klanten. We doen er alles aan om de klant te beschermen en te beveiligen. En ook mijn netwerk is erg belangrijk, ik ken veel ondernemers, en velen kennen mij, samenwerken werkt. Door gewoon te blijven, te luisteren, te zaaien en oogsten op het juiste moment, heb ik gecreëerd wat er nu staat.” Netwerken betekent voor mij ook een veilige werk- en leefomgeving. Om hieraan bij te dragen ben ik lid van de Industriële Kring, Parkmanagement en Veilig Ondernemen.

Even terug naar het begin. Het nachtwerk van Maurice zorgde voor een groei van het klantenbestand. Maurice en zijn mannen werken dagelijks in drie diensten die starten vanaf ‘de basis’ Sprokkelveld 10. Toen de Mobiele Surveillance eenmaal structuur had gekregen, richtte Maurice zich op andere gebieden van beveiliging zoals bouwbewaking, vaste post beveiliging en winkelsurveillance. Zo verzorgt M&M sinds 2011 de beveiliging van het nieuwe Maasziekenhuis in Boxmeer en sinds 2012 ligt de beveiliging van winkelcentrum Dukenburg te Nijmegen in zijn hand. Het bedrijf groeide. Het netwerken en de kernwaarden van het bedrijf wierp zijn vruchten af; de diverse opdrachten kwamen binnen. Zo ook de opdracht van Stichting Duurzaam Bedrijvenoverleg voor de collectieve beveiliging bedrijventerreinen Land van Cuijk & Noord-Limburg.

In 2014 werd M&M Security Services toegevoegd. Deze poot houdt zich voornamelijk bezig met alarmsystemen, camerasystemen, intercomsystemen, toegangscontrole, bouwplaatsbeveiliging en time lapse opnames. M&M is hiermee een middelgrote regionale beveiligingsorganisatie waarin alle aspecten van beveiliging, veiligheid en daaraan gerelateerde dienstverlening zijn ondergebracht. Veel deskundigheid is hier aanwezig en dat zorgt voor een professionele partner bij het zoeken naar geïntegreerde toepassingen in beveiliging, dienstverlening en techniek. “Hiervoor beschikken wij over ervaren consultants die goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Bijblijven en zorgen dat er proactief gewerkt wordt, is hierbij essentieel.” In 2019 is het team van M&M Security Services versterkt met compagnon Roy Goossens.

Ik durf te stellen dat wij in meerdere opzichten een betrokken bedrijf zijn. Vanuit sociaal en maatschappelijk oogpunt durven wij onze verantwoording te nemen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo verzorgen wij stageplekken voor studenten die de Beroepsopleidende leerweg (BOL) beveiliger niveau 2 of niveau 3 volgen. Want onze visie, samenwerken werkt, gaat ook hier op!”

Wij gaan er bij M&M vanuit dat iedere klant uniek is en dat er een ‘oplossing op maat’ moet worden geleverd, dus geen confectiepak maar een maatpak. Je kunt er dus zeker van zijn dat M&M Security altijd enthousiast voor je klaar staat! Deze persoonlijke insteek resulteerde in een nominatie voor de Ondernemersprijs in 2014.

Met man en macht!

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring