Schoonheidssalon Carolina in Overloon

Al meer dan twintig jaar is Carolina Jenniskens werkzaam in haar veelzijdige schoonheidssalon gevestigd aan de Prof. Asserstraat 3 te Overloon.

Al meer dan twintig jaar is Carolina Jenniskens werkzaam in haar veelzijdige schoonheidssalon gevestigd aan de Prof. Asserstraat 3 te Overloon.

“Als jong meisje begon ik met werken in de horeca en dat heb ik zo’n twintig jaar gedaan. Met veel plezier, dat zeker. Maar weekenden, avonden en nachten werken dat was niet wat ik de rest van mijn leven wilde doen. Het roer ging om en ik besloot om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen. Dat was een goede keuze en tot op de dag van vandaag werk ik nog altijd met heel veel plezier in mijn salon.

Door de jaren heen heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd om me verder te ontwikkelen. Polariteiten massage, acne behandelingen, elektrisch ontharen, visagie, bindweefselmassages, IPL behandelingen, micro-dermabrasie, micro-needling. Ook hield ik me bezig met schoonheid en gezondheid van binnenuit, door het nemen van de juiste voeding en voedingssupplementen.

Het werken met mensen is fijn en ze nog mooier en gezonder maken, dat is mijn doel.

In november 2018 ging ik me specialiseren in de plasma lift behandelingen. Hierbij gaan we de huid liften door middel van plasma flitsen die daar waar nodig is de huid laten verdampen/krimpen. Het zelf herstellend vermogen van de huid zorgt ervoor dat deze zichtbaar jonger en gelift oogt. Tevens worden de elasticiteit en collageen van de huid verbeterd. De plasma flitsen vormen kleine korstjes op de huid die binnen een week vanzelf verdwijnen, waarna de huid strak en roze aanvoelt. Dit is je nieuwe huid en deze zal in de komende weken alleen nog maar mooier worden. Bij voorkeur doe ik deze behandeling in de herfst/winter/voorjaar. Dure en tijdelijke botox en fillers behandelingen zijn vanaf nu verleden tijd.”

Op mijn site vindt u meer informatie

 

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring