Speeltuin Gewoon Buiten bestaat deze zomer 5 jaar

Wie had gedacht dat speeltuin Gewoon Buiten zo’n succes zou worden? Na de opening in 2018 is speeltuin Gewoon Buiten nog steeds aan het uitbreiden/groeien en tikken we de 80.000 bezoekers per jaar aan.

Wie had gedacht dat speeltuin Gewoon Buiten zo’n succes zou worden? Na de opening in 2018 is speeltuin Gewoon Buiten nog steeds aan het uitbreiden/groeien en tikken we de 80.000 bezoekers per jaar aan.

In die vijf jaar na de opening zijn we een kabelbaan, zeszwaaischommel, fitnesstuin en een zandwatertafel rijker. Ook hebben we een mooie, natuurlijke ingang gemaakt en hebben we er twee megagrote insectenhotels bij. We zijn nog lang niet klaar! Verder zijn we winnaar van Noord-Brabant geworden met de wedstrijd Kern met Pit en hebben we € 21.500 gewonnen met de wedstrijd van de K2-challenge.

Alle uitbreidingen zijn mede mogelijk gemaakt met dank aan een aantal sponsors. Fondsen, bedrijven en personen zoals de Postcode Loterij, NSGK, het VSB-fonds, de Kiwanis Venray, Laarakkers, Elasun, Hubo, Peter Theunissen, Bonn Bronboringen, Robbert Vlendre, Kompan, De Rooden Dakdekkers, de Betovering, Jeu Hubers, Jan van de Winkel, MAAY Drukwerk, Jax Beauty, Keunen, Kompan, Mark van Berlo, Geurts Administratie, Plus Verbeeten en de verjaardagenactie Overloon. Verder zijn Broeren BHV en restaurant Onder de Boompjes weer opnieuw vrienden geworden van de speeltuin en zijn er weer verschillende bedrijven benaderd. Toch heeft de speeltuin zijn grote succes te danken aan het bestuur en aan de belangrijkste uitvoerders Renuka de Kunder, Marco Verhoeven en Twan Jilissen. Zij hebben de afgelopen maanden ontzettend veel werk verzet om de speeltuin te onderhouden en door te kunnen laten groeien.

De komende maanden zullen er in de speeltuin samenspeeldagen georganiseerd worden. De eerste heeft plaatsgevonden op 17 juni en de volgende zal op 15 juli zijn, tijdens de viering van het vijfjarig bestaan. De stichting heeft een subsidie van € 6.850,- van het fonds het Gehandicapte Kind toegekend gekregen om een lokale speeltuinbende op te richten om samenspeeldagen te blijven organiseren. Het gaat om het verbinden van kinderen/mensen met en zonder beperking.

Kom je ook naar de viering van het vijfjarig bestaan en vier je ook het succes met ons mee? Onze speeltuin is een van de parels van het Land van Cuijk.

Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring