"Voor service en advies, kies Rienties"

Voor Rienties Tuinmachines uit Maashees zijn deze dagen hoogtijdagen. De specialist in verkoop en onderhoud van alle soorten tuinmachines heeft het lekker druk. Een team van enthousiaste vakmensen staat graag voor u klaar. We gaan er op de koffie.

Voor Rienties Tuinmachines uit Maashees zijn deze dagen hoogtijdagen. De specialist in verkoop en onderhoud van alle soorten tuinmachines heeft het lekker druk. Een team van enthousiaste vakmensen staat graag voor u klaar. We gaan er op de koffie.

"Voor service en advies, kies Rienties" dat is ons motto”, zegt Assistent bedrijfsleider Edwin Aan de Brugh. “We leveren goede producten van enkel A merken zoals Stihl, Honda, Stiga en John Deere aan zowel de zakelijke markt als aan particulieren. We hebben gedegen productkennis, weten wat we verkopen en kunnen het ook onderhouden en eventueel repareren. Een mooi voorbeeld en erg populair zijn de robotmaaiers. We verkopen ze van verschillende merken in verschillende maten. In onze uitgebreide showroom hebben we verschillende modellen staan. Iedere tuin is weer anders en we hebben ze in verschillende prijsklassen. We komen hierbij indien gewenst zelfs bij u thuis kijken om advies te geven welke maaier het beste bij de situatie past. We leveren als het ware een totaalpakket, want naast advies en verkoop komen we hem ook installeren indien nodig. Daarbij adviseren we ze elk jaar te laten onderhouden door ons, zodat uw robotmaaier weer storingsvrij zijn werk kan blijven doen.

Ook hoveniers en stratenmakers komen jaarlijks terug om hun gereedschap na te laten kijken of te vervangen. In onze werkplaats werkt een team van vakmensen, ze kennen alle producten en hebben passie voor hun vak. En ja, ook wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe technische mensen! Ben jij enthousiast en gedreven en heb je affiniteit met tuin- en park machines, bel ons dan. Of loop desgewenst een dagje mee om te kijken of het iets voor je is”.

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze mooie showroom. We hebben daar veel tuinmachines en tuinbenodigdheden staan, laat u verrassen door ons ruim assortiment!

Tot ziens!
RIENTIES Tuinmachines
Mgr. Geurtsstraat 2b | MAASHEES
Tel: (0478) 517220

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring