We zien toekomst in het buitengebied

Maashuys Makelaardij is afgelopen voorjaar opgezet door het enthousiaste team van Meander Grondverwerving & Advies te Oeffelt. Maashuys is in korte tijd uitgegroeid tot een mooi en bedreven team en richt zijn pijlen vooral op de aan- en verkoop van vastgoed, hoofdzakelijk in het buitengebied.

Maashuys Makelaardij is afgelopen voorjaar opgezet door het enthousiaste team van Meander Grondverwerving & Advies te Oeffelt. Maashuys is in korte tijd uitgegroeid tot een mooi en bedreven team en richt zijn pijlen vooral op de aan- en verkoop van vastgoed, hoofdzakelijk in het buitengebied.

Omdat de vraag naar aan- en verkoop van onroerend goed steeds groter werd, is met 25 jaar ervaring vanuit Meander Grondverwerving en Advies gestart met Maashuys Makelaardij waarmee zij u deskundig en realistisch adviseren bij aan- of verkoop van uw vastgoed.

“Meander werkt veelal voor overheden en bij een verkoop van een object schakelde Meander in sommige gevallen een makelaar uit hun netwerk in”. Die expertise hebben ze inmiddels met Maashuys Makelaardij volledig in eigen huis. Naast aan- en verkoop kunnen particulieren, agrariërs en ondernemers Maashuys benaderen voor taxaties en advies bij bedrijfsovername of bestemmingswijzingen. De mensen bij Maashuys Makelaardij komen uit het buitengebied en staan dicht bij hun klanten, letterlijk en figuurlijk. Bij de ver- of aankoop van woningen of bedrijfspanden maakt hun persoonlijke aanpak het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro’s bij de verkoop van een object.

Steeds vaker hebben agrariërs een neventak, denk aan een zorgboerderij, camping, boerderijwinkel of kinderopvang. Terwijl het ene bedrijf behoefte heeft aan bedrijfsontwikkeling en groei, zullen andere agrariërs stoppen of een functiewijziging ondergaan. Welke functiewijziging het beste past is afhankelijk van de wensen, bestemmingsmogelijkheden en bedrijfslocatie, Maashuys Makelaardij is hier als buitengebiedspecialist de aangewezen partij.

Ze streven ernaar om de meest klantgerichte en allround dienstverlener te zijn in de regio en zien een mooie toekomst in het buitengebied. Vrijkomende agrarische locaties zijn gewild en kunnen in sommige gevallen met succes worden omgezet in plattelandswoningen of bedrijfslocaties. Maashuys heeft een groot netwerk en veel juridische en technische kennis op het gebied van herbestemmingsmogelijkheden.

Om verrassingen te voorkomen, informeert Maashuys Makelaardij u uitgebreid over uw rechten en plichten, denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van een agrarische bestemming naar een plattelandswoning. Maashuys Makelaardij is een full-servicekantoor met jarenlange ervaring en veel kennis van zaken. Zij zijn aangesloten bij branchevereniging VBO Makelaar en werken volgens de VBO-gedragscode.

Als buitengebied-specialist is Maashuys er niet alleen voor agrarisch vastgoed, maar ook voor de particulier, of u nu een woning zoekt, uw bedrijfspand wilt verkopen, een huurder zoekt voor uw beleggingspand of een gevalideerd taxatierapport nodig heeft. Maashuys Makelaardij kan u begeleiden in dit traject!

Maashuys Makelaardij, Dorpsstraat 18, Oeffelt, telefoon (0485) 336549

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring