Werken aan een betere versie van jezelf

Als mens rennen wij de hele dag door, hebben tijd tekort, minder energie, voelen ons niet altijd happy, worden te zwaar, zitten teveel en kijken het leven tegemoet vanuit angst.

Als mens rennen wij de hele dag door, hebben tijd tekort, minder energie, voelen ons niet altijd happy, worden te zwaar, zitten teveel en kijken het leven tegemoet vanuit angst.

Ik heb die bril drie jaar geleden afgezet en ben mijn leven in gaan kleuren zoals ik dat wil. Het is toch immers mijn leven, als ik gelukkig ben, straal ik dat uit en geef ik zoveel energie dat ik mijn omgeving hierin meeneem. En daar wordt iedereen blij van!

Ik was al jong fan van sport. Op het moment dat mijn lichaam veranderde en ik niet meer vanzelfsprekend op gezond gewicht bleef ben ik zelf de touwtjes in handen gaan nemen en heb er wat aan gedaan. Ik vond het ook leuk! Kreeg er energie van, voelde mij zelfverzekerd, was blij met wie ik was, stond optimistisch in het leven en daardoor sterker in de maatschappij.

De laatste sprong die ik heb genomen is om van mijn passie mijn werk te maken. Leefstijl en Vitaliteit coach en Personal Trainer. Want ik voel de motivatie om mensen te gaan helpen. Om gezonder te gaan leven. Iedereen wil toch gezond ouder worden en nog kunnen genieten van zijn oude dag?

Ik ben trots op de mensen die ik nu in mijn werk mag begeleiden naar hun beste versie van zichzelf. Stap voor stap veranderen wij de gewoontes naar een gezonde leefstijl en mindset. Dit kan op het gebied van voeding, beweging maar ook op vitaliteit.

Daarnaast geef ik met veel plezier drie keer in de week de groepsles Total Body Workout in ‘De Pit’. En vanaf Januari ga ik daar ook bodypump lessen verzorgen. Wil jij ook werken aan de beste versie van jezelf? Op gebied van leefstijl, vitaliteit, beweging of wil je een proefles meedoen tijdens een van de groepslessen?

Ga een kijkje nemen op mijn website of neem contact op via info@joycevandervorst.nl

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring