Woondromen van onze klanten waarmaken

In de woonwinkel van Boxmeers Tapijthuis is het nooit stil. Altijd is er aanloop van klanten en bedrijvigheid. Toen door de coronamaatregelen winkels hun deuren moesten sluiten werd het stil. Maar stil zitten was zeker geen optie. De vraag naar de adviezen, diensten en deskundigheid van de medewerkers van het Tapijthuis groeide.  

In de woonwinkel van Boxmeers Tapijthuis is het nooit stil. Altijd is er aanloop van klanten en bedrijvigheid. Toen door de coronamaatregelen winkels hun deuren moesten sluiten werd het stil. Maar stil zitten was zeker geen optie. De vraag naar de adviezen, diensten en deskundigheid van de medewerkers van het Tapijthuis groeide.  

“Toen we te horen kregen dat we onze deuren moesten sluiten door de coronamaatregelen was dat natuurlijk erg schrikken,” blikt eigenaresse Kitty Guntlisbergen terug. “Het werd ineens stil in de winkel dat was raar en ook spannend. Hoe lang zou dit gaan duren? We wisten het niet!” Naast het ondernemersechtpaar Herbert en Kitty zijn er stoffeerders, een inmeter, interieuradviseurs, weekendhulpen, een stagiaire en freelancers aan het werk bij de Boxmeerse woonwinkel. De winkeldeuren moesten gesloten blijven voor klanten, maar vraag naar interieuradvies en hun kwaliteitsartikelen was er volop. Interieuradviseur Anne de Haas (26): “De bouw van nieuwe huizen ging gewoon door, leven op een kale vloer kan niet lang. Er moesten thuiswerkplekken worden gecreëerd en wat we ook veel zagen was dat mensen de tijd hadden en namen om hun huis te renoveren. Een fijn huis is belangrijk, zeker in lockdown!”

Dit vroeg om een andere manier van werken, waar flexibel op werd ingespeeld door de medewerkers van het in 1972 opgerichte Tapijthuis. Ook tijdens de lockdown kunnen woonwensen gerealiseerd worden bij deze woonwinkel, uiteraard op een veilige manier waarbij serieus word omgegaan met de maatregelen. Met een koffer vol inspiratie gingen de interieuradviseurs naar de klanten in de regio Boxmeer, Venray en Gennep toe. Anne: “Na een telefonisch voorgesprek kregen we vaak al een idee waar de klant naar op zoek was. In onze woonwinkel kun je terecht voor aankleding van het hele huis. Van vloer- en wanddecoratie, verf, traprenovatie tot onderhoudsmiddelen. Dit betekende dat er soms veel mee de auto in moest. Een heel gesjouw, want de stalen van vloeren bijvoorbeeld zijn erg zwaar, maar we deden het met liefde en plezier.”

Met de lichte versoepelingen is het inmiddels, na drie maanden gesloten te zijn geweest, weer mogelijk de Boxmeerse woonwinkel aan Sint Anthonisweg 6 te bezoeken op afspraak. “Nadat dit bekend werd gemaakt in de persconferentie op televisie bleef de telefoon maar rinkelen,” vertelt Kitty, “direct hadden we onze agenda weer gevuld met afspraken in de winkel.” Anne: “Ik ben blij dat we allemaal gewoon door hebben kunnen werken de afgelopen maanden. Dat is toch wat we het liefste doen, onze klanten adviseren en hun woondromen waarmaken. De omgang met de vele verschillende klanten met allemaal andere huizen is echt leuk aan ons werk.”

Graag adviseren de interieuradviseurs van Boxmeers Tapijthuis ook u bij uw zoektocht om van uw huis een thuis te maken. Zij bieden de zekerheid van de beste koop. Maak eenvoudig een afspraak via onze website of bel: 0485-573112.

 

Naar het overzicht

Wanda Havens

Over de schrijver

Wanda Havens

Ontmoet 'Wanda schrijft'. Auteur en column schrijfster over alledaagse, herkenbare onderwerpen en mensen. In zowel regionale kranten en op diverse website rubrieken een terugkerende pen. Schreef reeds 2 boeken en schrijft sinds 2018 artikelen voor Topic. Schrijven is haar passie, haar droombaan.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring