De Leijgraaf. Hier ga jij het maken!

De Leijgraaf in Cuijk is een unieke school voor middelbaar beroepsonderwijs. Uniek in het aanbod voor jongeren die echt een vak willen leren.

De Leijgraaf in Cuijk is een unieke school voor middelbaar beroepsonderwijs. Uniek in het aanbod voor jongeren die echt een vak willen leren.

Op de Beversestraat biedt De Leijgraaf verschillende laboratoriumopleidingen aan. Op de Jan van Cuijkstraat kunnen studenten terecht voor de opleidingen Toerisme & Recreatie, Horeca en ICT. Vakdocent Jos ten Haaf deelt zijn trots met Topic.

De regio is je klaslokaal
“Écht iets leren, dat doe je in de praktijk. Bij De Leijgraaf is de regio het klaslokaal en zo stomen we onze studenten klaar voor een prachtige loopbaan in hun directe omgeving. We werken samen met lokale ondernemers en middelbare scholen. Dat doen we niet alleen binnen de schoolmuren, maar ook buitenschools, met gastlessen, praktijkstages, bedrijfsbezoeken en echte opdrachten voor bedrijven. Bij De Leijgraaf regelen onze studenten projecten van A tot Z helemaal zelf, echt gaaf!”

Onze opleidingen
“De vestiging op de Jan van Cuijkstraat is een ‘Hospitality’ school. Studenten volgen hier o.a. de Horeca-opleidingen tot kok, gastheer/gastvrouw of manager ondernemer horeca. Bij Toerisme & Recreatie zijn dat de opleidingen Travel, Leisure & Hospitality en Medewerker sport en recreatie en bij ICT bestaat de keuze uit de opleidingen Software Developer, IT systems and devices en ICT medewerker. Op de Beversestraat leren studenten voor Allround laborant, Chemisch fysisch analist en Biologisch medisch analist. Heel divers dus!”

Kom 19 november naar de open dag
Wil jij ook bij De Leijgraaf studeren? Bezoek dan op 19 november de open dag. Of onze open avond op 3 februari en 24 maart 2022. Je proeft dan de kleinschalige en aangename sfeer van deze school. Liever een dagje meelopen? Dat vinden we ook leuk! Op onze website vind je hier meer informatie over en kan je je direct aanmelden: www.leijgraaf.nl/meelopen

Daan Erps
Horeca-opleidingen
Daan.erps@leijgraaf.nl 
tel. 06-89972039

Jos ten Haaf
Opleidingen Toerisme en Recreatie
Jos.haaf@leijgraaf.nl 
tel. 06-89972118

Berry Clappers
ICT-opleidingen                                                                                                           
Berry.clappers@leijgraaf.nl   
|tel. 06-89972364

Pascal School
Opleidingen Laboratoriumtechniek
Pascal.school@leijgraaf.nl     
tel. 06-30069132

Algemene informatie:

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring