Ladies’ Circle 13 LVC loopt voor Huntington!

Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk loopt voor Huntington tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk loopt voor Huntington tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

De zure ziekte van Huntington is een dodelijke, erfelijke ziekte met symptomen van Alzheimer, Parkinson en ALS. Je hebt 50% kans om het te krijgen als één van je ouders het gen heeft. Huntington heeft dus niet alleen impact op de persoon maar op het hele gezin.

Daarom is er hard geld nodig voor onderzoek, het ontwikkelen van medicijnen en om gezinnen na de diagnose te begeleiden en te ondersteunen. "Een mooier doel om verzuurde benen en blaren voor te lopen, konden we niet bedenken" aldus Annemijn Arts (Haps), lid van Ladies' Circle 13 Land van Cuijk. En als je dan toch duizenden mensen onderweg tegen komt, waarom dan niet gelijk van die mogelijkheid gebruik maken om donaties op te halen? "Na een oproep hebben nog tien Vierdaagse lopers zich aangesloten en zijn er voor alle ‘walking ladies’ t-shirts gedrukt met onze campagne. Inclusief QR-code om on the road geld op te halen" vertelt Mireille Remijnse (Boxmeer) lid van Ladies' Circle 13 Land van Cuijk. Want geld is hard nodig voor deze zure ziekte.

Kun jij er niet bij zijn met de Vierdaagse? Of ben je bang dat je Annemijn en Mireille mist als je staat te kijken? Wees gerust. Middels onderstaande QR-code kun je alvast een donatie doen. Al het geld dat we ophalen komt ten goede aan de ziekte van Huntington.

 

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring