Lichelle, een echte workaholic

Drie jaar geleden begon ze met de ‘Hippe Doos’ en een half jaar geleden opende ze de deuren van haar eigen winkel in Cuijk, genaamd ‘Hippe Shop’. We hebben het over Lichelle van Gent-Rambi, een jonge Cuijkse.

Drie jaar geleden begon ze met de ‘Hippe Doos’ en een half jaar geleden opende ze de deuren van haar eigen winkel in Cuijk, genaamd ‘Hippe Shop’. We hebben het over Lichelle van Gent-Rambi, een jonge Cuijkse.

“Een paar jaar geleden scrolde ik de ene na de andere babywebshop door, met mijn hand op mijn ronde buik die op springen stond”, begint Lichelle. “In de zoektocht naar originele spullen voor mijn eerste zoontje, kwam ik terecht bij de kleurrijke ‘Hippe Doos’. Een kraamcadeau dat écht leuk was om uit te pakken met waardevolle items, in tegenstelling tot de meeste babyboxen die vooral gevuld zijn met veel lucht en een stapel flyers. Nee deze doos was volledig gepersonaliseerd. Ik was blij verrast en meteen heel enthousiast over het concept. Toen ik iets later de kans kreeg om Hippe Doos over te nemen, twijfelde ik geen seconde. En weet je, we hebben tegenwoordig zelfs een wachtlijst.”

Wat begon als een kleine webshop, groeide uit tot een fulltime onderneming met een gezellig team vrouwen! Afgelopen voorjaar opende Lichelle zelfs haar eigen winkel onder de naam ‘Hippe Shop’. “Ik kan niet stilzitten, ben een echte workaholic, dus was ook deze stap zó genomen. In onze conceptstore vind je de mooiste kleertjes vanaf maatje 50 t/m 140. Tevens verkopen we veel leuke (kraam-) cadeautjes en interieurspulletjes. We hebben veel lokale en regionale producten, allemaal leuk om te krijgen. Eerlijke producten, veelal handgemaakt en van hoge kwaliteit want we staan voor kwaliteit en goede service, dat is echt onze kracht. We groeien nog steeds lekker door, wie weet komt er binnenkort wel een tweede winkel bij”, besluit Lichelle.

Nieuwsgierig geworden? Loop eens binnen: de Hippe Shop, Grotestraat 36 Cuijk

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring