Proef en beleef Turkije bij Restaurant Semra

Restaurant Semra in Cuijk neemt je mee op reis naar de smaken van Turkije. Alle gerechten zijn typisch Turks en worden vers, puur en met liefde bereid en dat proef je!

Restaurant Semra in Cuijk neemt je mee op reis naar de smaken van Turkije. Alle gerechten zijn typisch Turks en worden vers, puur en met liefde bereid en dat proef je!

In coronatijd werd er veel thuisbezorgd maar deze service stopt op 25 april. We spreken met Semra en Musa Özdemir, de gastvrouw en de kok van dit restaurant.

Bij restaurant Semra vind je de authentieke Turkse en Mediterrane gerechten. Op een steenworp van de Maas proef en beleef je de Turkse keuken en fijne sfeer. Aan de Maasstraat in Cuijk komt de geur van de heerlijke gerechten je al tegemoet. In de fraai uitgeruste keuken bereidt gastheer Musa de authentieke en heerlijke gerechten. Met de houtskoolbarbecue krijgt het vlees net dat beetje extra waar je smaakpapillen van genieten. Je proeft de liefde en de passie waarmee alles is bereid. "Er is keuze uit de diverse menu's, gerechten en tapas", zegt Musa. “Alles koken en bakken we hier vers; we serveren de echte Turkse gerechten en lekkernijen”, vult Semra aan. “Maar ook de liefhebber van een biefstuk of zeevis komt bij ons aan zijn trekken. Als nagerecht springt Baklava met ijs in het oog. Voor de twijfelaars is er het tapasmenu, dan krijg je een proeverij van verschillende gerechtjes. Je proeft bij ons de echte Turkse sfeer, zowel in de gerechten maar zeker ook in de aangename en vertrouwde ambiance. We streven naar een huiselijke sfeer, het moet voelen alsof je bij familie of vrienden op bezoek komt”, besluit Semra.

Het restaurant heeft vijftig zitplaatsen en een mooi zonnig terras, zowel voor de zaak, als achter in de tuin. Je kunt er binnenkort ook terecht voor een typisch Turks ontbijt of uitgebreide lunch.

Restaurant Semra
Maasstraat 7, Cuijk
Telefoon: (0485) 315 052

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring