Sportstudio Grave, jouw plek om fit te zijn!

Femke Sewalt heeft in Grave haar eigen Sport Studio. Onder de naam Sport Studio Grave biedt de jongedame verschillende vormen van bewegen en fit worden aan, en wie wil dat nou niet. Dus ik ga eens op bezoek bij Femke.

Femke Sewalt heeft in Grave haar eigen Sport Studio. Onder de naam Sport Studio Grave biedt de jongedame verschillende vormen van bewegen en fit worden aan, en wie wil dat nou niet. Dus ik ga eens op bezoek bij Femke.

Sport Studio Grave zit op een unieke locatie aan de Maasstraat in Grave. Een oude kelder transformeerde Femke naar haar eigen en moderne studio. “Ja, ik ben ook echt blij met deze locatie”, zegt Femke. “Na mijn opleiding aan het CIOS wilde ik wat doen om mensen te helpen hun gezondheidsdoel te realiseren en hier in Grave kan ik dat. Ik bied op laagdrempelige en kleinschalige wijze verschillende vormen van bewegen aan, zowel een-op-een als in klein groepsverband, met altijd veel persoonlijke aandacht. Je moet dan denken aan Personal Fitness, Boksen, HIIT en Rots en Water. Personal fitness en boksen spreekt voor zich en HIIT is de afkorting voor High Intensity Interval Training. In korte tijd doe je een intensieve training met een korte periode van rust. HIIT heeft een positief effect op conditie, vetverbranding en de opbouw van spieren. Je kunt er snel fit mee worden! Rots en Water is een psychofysieke weerbaarheidstraining. Je leert bij deze training door oefeningen met vooral veel beweging, en hier vervolgens over na te praten. Rots en Water is ontwikkeld voor kinderen en jongeren maar door de jaren heen zijn ook kinderen en volwassenen met een stoornis in het  autismespectrum inclusief ADHD en traumaervaringen als doelgroepen toegevoegd.

TFM Sportcabines
Uniek in de regio zijn de TFM sportcabines. Je voert actief je oefeningen uit in deze sportcabinevoorzien van infraroodstraling, en uitermate geschikt om op een eenvoudige wijze fit te worden en gewicht te verliezen. De oefeningen worden afgestemd op jouw persoonlijke conditie en worden veelal liggend of zittend uitgevoerd. Hierdoor worden je rug en gewrichten ontzien van zware druk. In combinatie met de warme infraroodstraling is het sporten in een TFM cabine ideaal voor blessuregevoelige personen of personen met gewrichtsklachten.

Nieuwsgierig geworden? Wees welkom!
Sport Studio, Maasstraat 23, tel: 06-44820732

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring