20 jaar Kusters Elektro Service

Sraar Kusters in Milsbeek runt dit jaar alweer twintig jaar zijn gelijknamige bedrijf: Kusters Elektro Service. Zijn vakmanschap, de kwaliteit en ultieme service zijn al twintig jaar zijn handelsmerk.

Sraar Kusters in Milsbeek runt dit jaar alweer twintig jaar zijn gelijknamige bedrijf: Kusters Elektro Service. Zijn vakmanschap, de kwaliteit en ultieme service zijn al twintig jaar zijn handelsmerk.

“Ja en natuurlijk kan ik niet zonder mijn trouwe klanten”, vult Sraar aan. “Zonder hen had ik dit nooit gered. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat een goed en eerlijk advies en goed luisteren naar de wens van de klant met de juiste service het belangrijkste zijn.”

Kusters repareert en levert huishoudelijke apparaten en inbouwapparatuur van alle merken op locatie. Tevens levert hij witgoed van de ‘betere merken’. “Ik ben één van de selecte servicepartners van de drie grote merken in Nederland voor het uitvoeren van garantiereparaties. Natuurlijk ben ik daar trots op, maar ik blijf wel met beide benen op de grond hoor.” Kusters beschikt over een bedrijfsruimte van 300m2, ingericht voor opslag, reparatie en showroom.

In de showroom (op afspraak) vindt u diverse modellen van verschillende merken. “En als het product dat u zoekt er niet bij staat, bestellen we het. Ik durf te zeggen dat ik concurrerend ben met internet. En dat ik  zelfs win als het om service gaat. Producten plaats ik op de gewenste plek en inbouwapparaten bouw ik vakkundig in. Als iets niet naar behoren werkt, kun je me gewoon bellen, luxe toch”, lacht Sraar.

Sraar houdt zichzelf voortdurend op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen binnen zijn vakgebied middels trainingen van de diverse merken. “Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Koffie zetten met je telefoon, op afstand de oven aanzetten, automatisch wasmiddel toevoegen, een foto van de inhoud van de koelkast bekijken, om zo de juiste boodschappen te doen. Alles kan tegenwoordig via mobil control, maar dat hoeft niet persé!”

Kusters Elektro Service, Milsbeek Tel: 0485-471128 / 06-285 94 658

Feestelijke actie!
Vanwege het 20-jarig bestaan heeft Sraar een leuke Like&Deel Facebook actie. Wanneer u zijn Facebookpagina liked en het bericht deelt, maakt u kans op een nieuwe wasmachine!!!

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring