25 jaar Restaurant ’t Töpke!

Op 22 april aanstaande bestaat restaurant ‘t Töpke in Milsbeek alweer 25 jaar! Al 25 jaar zwaaien Gertie Weijers en Petra Janssen de scepter in dit restaurant. Er stond een heuse feestweek op het programma, maar de corona maatregelen gooiden roet in het eten. De jubileumacties volgen later dit jaar, voorlopig staan Gertie en Petra graag voor uw klaar met heerlijke afhaalgerechten.

Op 22 april aanstaande bestaat restaurant ‘t Töpke in Milsbeek alweer 25 jaar! Al 25 jaar zwaaien Gertie Weijers en Petra Janssen de scepter in dit restaurant. Er stond een heuse feestweek op het programma, maar de corona maatregelen gooiden roet in het eten. De jubileumacties volgen later dit jaar, voorlopig staan Gertie en Petra graag voor uw klaar met heerlijke afhaalgerechten.

“In de afgelopen jaren is er veel veranderd in ons restaurant, dat moet ook wel, je moet met de tijd mee”, begint Gertie. “Maar ook de eetgewoontes zijn veranderd: de verwachtingen van gasten, de frequentie van de bezoeken en de aanbiedingen via de diverse media bedrijven. Natuurlijk merken we dat hier ook en daar doen we ook graag aan mee, je kunt niet achterblijven.”

“Wat in al die jaren in elk geval gebleven is, is de kwaliteit die wij bieden”, vult Petra aan. “Wij serveren nog steeds een heerlijk en kwalitatief goed diner. En ja, kwamen sommige gasten vroeger tweemaal per week, en nu misschien nog eenmaal, men voelt zich nog steeds thuis bij ons, daar doen we het voor.” “Dat komt ook door onze benadering van de gasten en ons personeel dat altijd even vriendelijk voor iedereen klaar staat”, aldus Gertie. “We zijn ook erg betrokken bij de Milsbeekse samenleving. Regelmatig hebben we dan ook carnavalsgezelschappen, clubs of buurtverenigingen over de vloer. Mensen voelen zich hier thuis. Dat komt uiteraard ook doordat we hier streekproducten serveren. Zo bereiden we momenteel de asperges van Kwekerij Berns en serveren de heerlijke spare-ribs van Slagerij Aarnoutse.

Wij staan al 25 jaar graag klaar voor onze gasten en dat blijven we de komende 25 jaar ook zeker doen! Wij houden u via onze site en onze facebookpagina op de hoogte wanneer we onze feestweek houden en wat onze acties dan zijn. Voor nu, bel, bestel, haal af en geniet.. en o ja, het allerbelangrijkste blijf gezond!

Klik hier voor onze actuele afhaalgerechten!

Bestellen kan via: 0485 - 516390

Restaurant ‘t Töpke, Rijksweg 28, Milsbeek,

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 4 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2020  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring