Albert Heijn Gennep compleet vernieuwd

Meer vers en gemak

Meer vers en gemak

Albert Heijn Gennep aan het Wilhelminaplein heeft onlangs een ingrijpende verbouwing ondergaan. De supermarkt van Familie Van der Laan is gegroeid naar 1650 vierkante meter. De winkelpaden zijn verbreedt en het plafond is verhoogt naar 4,5 meter, daardoor heeft de winkel een fantastisch markthal gevoel gekregen. Er is nu nog meer aandacht voor vers, gezond en lekker eten. Winkelen in de vernieuwde winkel is een beleving op zich.

“Iedereen zal echt verrast zijn. Er is veel veranderd, maar niet de looproute. Een nieuwe indeling en veel nieuwe stellingen. Werkelijk alles is nieuw: de koelingen, de meubels en de inrichting. Ik durf met trots te zeggen dat we de mooiste en lekkerste winkel van de regio hebben”, vertelt Ruud van der Laan. “Wat niet veranderd is, is ons team vertrouwde medewerkers. Dat staat zoals altijd weer enthousiast voor je klaar!”

Heel veel vers
De supermarkt heeft een nog groter en gevarieerder vers aanbod, van spruitjes en avocado tot de lekkerste biologische en vega(n) producten. Klanten kunnen ook kiezen uit diverse verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Alle koelingen zijn vervangen en de versafdeling is zeer ruim opgezet. De bakkerij is vernieuwd, verruimd en er komt de hele dag geurend vers brood uit de oven. De nieuwe markthal biedt een grote selectie vleeswaren, kazen en tapas voor ontbijt, lunch en borrel. “Ook kun je bij ons terecht voor een ruim assortiment suikervrije en glutenvrije producten. Zo is er bijvoorbeeld het glutenvrije brood dat volgens velen niet te onderscheiden is van normaal brood, nét zo lekker”, aldus Van der Laan.

Gemak
Bij Albert Heijn Gennep maakt men gebruik van elektronische schapkaartjes met actuele prijsinformatie. Bij zo’n 6.000 eigen-merkproducten van Albert Heijn zie je ook de Nutri-Score, die helpt bij het maken van een gezondere keuze. Grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Het aantal zelfscankassa’s is uitgebreid naar negen waardoor afrekenen nog sneller gaat. Voor mensen die nog niet bekend zijn met zelfscan staan medewerkers klaar om te helpen. Verder blijven er twee bandkassa’s actief en zijn de winkelwagentjes nog steeds zonder muntje te gebruiken.

Prijs
Albert Heijn Gennep biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de eigen-merkproducten zijn er Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs en herkenbaar aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week heel veel Bonusaanbiedingen.

Albert Heijn Gennep | Wilhelminaplein 4 | Gennep |

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring