Als coach een luisterend oor en handreiking bieden

Annemie Arntz is coach bij rouw en verlies

Annemie Arntz is coach bij rouw en verlies

Annemie Arntz uit Gennep is sinds enige tijd bezig als zelfstandige rouw- en verliescoach. Met haar ervaringen die ze opdeed bij haar werk in de uitvaartbranche biedt Annemie een luisterend oor.

Haar expertise ligt met name bij de rouwverwerking voor kinderen. Het is helaas onoverkomelijk maar iedereen wordt in zijn of haar leven geconfronteerd met verlies en rouw. Meestal heeft de mens zelf de kracht en flexibiliteit om met alle gevoelens die hiermee samen gaan toch door te gaan. Toch kan het zo zijn, dat je het gevoel hebt dat je het even niet redt. Rouwen komt in meerdere levensfasen voor. Velen denken hierbij aan een rouwperiode na het overlijden van een dierbare maar ook bij een scheiding, verlies van gezondheid of baan kan een rouwstemming ontstaan. Annemie helpt u er graag bij.

“In de korte periode dat ik nu voor mezelf aan de slag ben, heb ik al diverse goede resultaten kunnen boeken”, zegt Annemie. “Wanneer mijn hulpvragers tevreden zijn en men weer op een positieve en energieke manier verder kan, ben ik ook tevreden. Bij de een heeft dat wat meer tijd nodig dan bij de ander, dat is logisch natuurlijk. Aan mij de taak om een juiste balans te creëren en het allerbelangrijkste daarbij is luisteren naar de verhalen en belevenis waarin de hulpvrager op dat moment zich in bevindt. Door haar kennis en ervaring te combineren met diverse methoden komt Annemie meestal goed en adequaat tot de kern van het probleem. En daar gaat het om.

Ook kennis maken met Annemie, dat kan, ze is bereikbaar via 06-137 257 46

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring