AMBR Makelaardij, eigenwijs, eigenzinnig en enthousiast

Amber Dekkers uit Bergen werkte bij diverse makelaars en begon dit jaar haar eigen makelaarskantoor AMBR Makelaardij. Ik sprak met haar.

Amber Dekkers uit Bergen werkte bij diverse makelaars en begon dit jaar haar eigen makelaarskantoor AMBR Makelaardij. Ik sprak met haar.

“In de loop der jaren heb ik veel geleerd en meegemaakt in de makelaardij bij zowel grote als kleine kantoren. Daardoor wist ik: ‘dit wil ik zélf doen’. Ik wil graag mijn persoonlijke stempel drukken op het aan- of verkoopproces.”

“Een huis kopen of verkopen gaat gepaard met emotie. Blijdschap of soms juist verdriet. Als makelaar ben je geneigd de handelingen vlot en zakelijk af te werken richting een succesvolle transactie. Maar achter elke voordeur schuilt een ander verhaal en dat probeer ik niet uit het oog te verliezen. Bij de één is het proces wat intensiever dan bij de ander. Het is toch fijn als je maar moeilijk afscheid kan nemen van de woning en dan begeleid wordt door een makelaar die daar oog voor heeft en er extra aandacht aan besteedt? Ik adviseer soms ook om een aankoop níet te doen; vaak maakt liefde blind. Ik ben er om de klant te helpen door de roze bril weer helder te kunnen zien.”

Amber werkt ook nauw samen met een vastgoedfotograaf, een bouwkundige, een vastgoedstylist, een architect en een taxateur. Ik heb geleerd dat samenwerken met andere ondernemers ideaal is richting de consument. Op deze manier kan ik maatwerk leveren, ook daarin onderscheid ik me. “Zoals mijn klanten zeggen: Amber werkt een beetje anders dan normaal” en dat past prima bij me. Door deze samenwerkingen lukt juíst wat meestal eigenlijk niet kan. Deze creativiteit zorgt ervoor dat de klant vaak krijgt wat ie vraagt. De klant is koning dus hun tevredenheid is voor mij het allerbelangrijkste!

AMBR Makelaardij, 
Aijenseweg 2 Bergen
Tel. (0485) 23 30 30

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring