Bij Warkende Helden kom je ook binnen met smerige klauwen

Festival voor boeren, bouwvakkers en andere bierdrinkers

Festival voor boeren, bouwvakkers en andere bierdrinkers

Boeren, bouwvakkers, truckers en ander volk dat met de handen werkt, opgelet, en iedereen die van bier en feest houdt trouwens ook: op zaterdag 28 januari 2023 vindt in het GelreDome de tweede editie van Warkende Helden Live plaats. Een festival met medewerking van onder andere Mooi Wark, Bökkers, Jannes, BZB, Henk Wijngaard, Robert Pouwels, Marcel’s Nederpop van Toen, Høken met de Heinoos, Boer Bennie, Beatcrooks en Jan Biggel.

Muziek van het platteland, muziek van de steigers, muziek van de truckers en muziek van de piraten, maar dan vaak met nét even wat meer spierballen; dat is in het kort de insteek van het programma. En de eerste keer, begin 2020, maakte dat indruk. Die sfeer… het volk dat er op de klompen naar binnen kwam. Boeren en bouwers, het was kat in ’t bakkie. We zaten toen middenin het PFAS- en stikstofgeneuzel. Iedereen was er klaar mee, en dat kon je merken. Dat sfeertje van ‘laten we er nu dan ook maar een feestje van maken’. En zo wordt het nu ook weer… en je komt er ook gewoon met smerige klauwen binnen!”

RADIONL
RADIONL is officieel mediapartner van ‘Warkende Helden’. In aanloop naar het evenement maken luisteraars kans op vrijkaarten en er zijn speciale acties met kans op unieke toegang. Op de dag van het concert is RADIONL live aanwezig om verslag te doen. RADIONL is hét Nederlandstalige radiostation van Nederland. De radiozender die aanstaat bij de echte warkende helden van dit land. Daarom mag deze zender uiteraard niet ontbreken op Warkende Helden.

Lukassen
Ook Lukassen uit Ooij is een van de organisatoren. Leon Lukassen van het familiebedrijf, met meer dan zestig jaar ervaring en trotse marktleider op het gebied van entertainment & events, is erg trots op het Warkende Helden festival. “We zijn er al ruim een jaar mee bezig en het wordt een mega spektakelstuk, daar ben ik van overtuigd. Erg leuk om zoiets te mogen organiseren”, aldus Lukassen. Die ook de Piraten festijnen organiseert. “Deze zijn ook vrijwel altijd uitverkocht, ook de editie in december in het Gelredome. Maar mocht je toch een dik feest willen vieren met je matties, is Warkende Helden voor de echte bierdrinkers eigenlijk wel een must!”

Lukassen timmert überhaupt goed aan de weg. Onlangs werd de nieuwe huisstijl gepresenteerd en ging de nieuwe site online. “Ja, daar hebben we hard aan gewerkt en daar zijn we erg trots op”, zegt Leon. “Met ons nuchtere team van jong en oud -bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten- houden wij elkaar scherp en weten we wat er speelt in de feest-wereld. Daar spelen we graag op in, zoals nu dus met een gloednieuwe huisstijl.”

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring