Bloesem eten en drinken maakt vliegende start

Heleen en Bram Polkamp openden afgelopen Hemelvaart de deuren van Bloesem eten en drinken aan de Kampweg in Aijen. Mede door het mooie aanhoudende zonnige weer, werd het een vliegende start.

Heleen en Bram Polkamp openden afgelopen Hemelvaart de deuren van Bloesem eten en drinken aan de Kampweg in Aijen. Mede door het mooie aanhoudende zonnige weer, werd het een vliegende start.

“Ja, het is vanaf het begin erg druk, daar zijn we blij mee”, zegt Heleen. “Uiteraard komt dat door het mooie weer dat we al een paar weken hebben. Op ons uitgebreide terras is het goed vertoeven. We hebben voldoende schaduw plekken, maar ook als je lekker in de zon wilt zitten, zit je hier goed.”

Heleen en Bram verruilden hun café-zaal de Pub in Ottersum in voor Bloesem. “We hadden het zeker naar ons zin in Ottersum maar door de onzekere toekomstplannen over het pand, de stijgende energiekosten twijfelden we. En ja, toen deze mooie nieuwe kans zich voordeed, hoefden we niet lang na te denken. We zijn superblij met Bloesem. Een mooi gebouw in een prachtige groene en landelijke omgeving. We bieden hier heerlijke koffie met Limburgse vlaai aan, serveren de lekkerste lunchgerechten en diners. Bram kan zich helemaal uitleven als kok en gaat veelal met streek en seizoen producten werken. Op onze website staat onze uitgebreide menukaart. En waar deze locatie bekend om staat, het heerlijke verse ijs, dit blijft zeker hier verkrijgbaar. Ook de ligging is echt uniek, aan de toeristische weg richting het Leukermeer en dichtbij de Maas. Een mooie tussenstop op ons terras of in onze mooie tuin, tijdens een gezellige fiets- of wandeltocht. We hebben er veel zin! Zien we jullie binnenkort ook?

Bloesem Eten & Drinken, Kampweg 1a, Aijen-Bergen

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring