Coppes Hoorzorg Gennep is verhuisd!

Audicien Coppes Hoorzorg is met twee filialen in Groesbeek en Gennep inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van hoorzorg.

Audicien Coppes Hoorzorg is met twee filialen in Groesbeek en Gennep inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van hoorzorg.

Wie zijn gehoor wil laten testen, kan dat doen bij onze gediplomeerde audiciens. Bij Coppes Hoorzorg hebben we jarenlange ervaring, en dat betekent dat u altijd gegarandeerd de meest actuele informatie ontvangt op het gebied van horen, kwaliteit en professionele zorg, ook in ondersteuning bij de keuze en/of aanschaf van uw hoortoestellen. Wij nemen de tijd voor u, waardoor u uitstekend geholpen zult worden met uw hoorvraag.

Ons filiaal te Gennep verhuisde onlangs naar een nieuwe locatie, het voormalig pand van sigarenhandel van Bree aan de Zandstraat 44. Wanneer u binnenloopt wordt u ontvangen in een winkel met een fris uiterlijk met de nieuwste techniek, een plek waar u en vooral uw hoorzorg centraal staan. Wij werken volgens de laatste Coronarichtlijnen waardoor u veilig geholpen kunt worden.

Brengt u in de periode van 30 september t/m 30 december een bezoek aan onze winkel in Gennep en test u een van onze nieuwe hoortoestellen? Dan maakt u kans op een vakantievoucher t.w.v. €250, vrij te besteden bij BelVilla. 

Bent u reeds klant van Coppes Hoorzorg en introduceert u een kennis, vriend of bekende? Dan ontvangt u van ons een gratis doosje batterijtjes.

Ervaar het verschil en gun uw oren de expertise van Coppes Hoorzorg. Neem vrijblijvend contact met ons op via 024-8445599 (voor Groesbeek) en 0485-346496 (voor Gennep) of kijk eens op hun site voor meer informatie.

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring