De gezelligste Strassenparty van de regio!

30ste Internationale Strassenparty Siebengewald / Hülm :

30ste Internationale Strassenparty Siebengewald / Hülm :

Op zondag 2 juni van 09.00-16.00 uur vindt de gezelligste strassenparty van de regio plaats, de Internationale Strassenparty Siebengewald/Hülm. Dit jaar alweer voor de dertigste keer!

Sinds twee jaar heeft de Stichting Internationale Strassenparty Siebengewald een nieuw bestuur. Daarmee is het voortbestaan van de ‘leukste en gezelligste braderie van de regio’ gewaarborgd. Het nieuwe bestuur zette het succesvolle concept voort en gooide daar nog hun hedendaagse eigen sausje overheen. Nóg meer leuke kramen, nóg meer lekkere eettentjes en vooral nóg meer terrasjes met muziek op verschillende plekken. De editie van 2023 was erg geslaagd en gezellig! “We gingen verder waar het oude bestuur is gestopt en hebben de stichting verder geprofessionaliseerd richting de toekomst”, zegt voorzitter Dinesh Steingräber. “We gaan voor variatie, vertier en gezelligheid met een internationaal karakter. Met duizenden bezoekers is onze strassenparty al jaren de gezelligste van de regio met een diversiteit in aanbod, muziek, lekker hapje en een drankje en vooral genieten! Bezoekers komen graag naar de Strassenparty en dat moet zo blijven, vinden wij.”

Bent u of wordt u standhouder?
U kunt zich tot 10 mei inschrijven via de inschrijfmodule op onze site. U doorloopt een aantal stappen en aan het einde ziet u de tarieven. Na uw inschrijving beoordelen wij uw aanvraag. Vervolgens krijgt u een reactie van ons en als uw factuur voldaan is, is uw inschrijving definitief. Wij zien uw inschrijving tegemoet! Voor vragen kunt u mailen naar: info@internationalejaarmarkt.nl

Tot ziens in Siebengewald op zondag 2 juni van 09.00-16.00 uur

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring