Doe yoga en mindfulness

Vooral in onzekere of drukke tijden mag je er alles aan doen om je goed te voelen! Wij delen graag onze ‘Feel Good’ tip met je.

Vooral in onzekere of drukke tijden mag je er alles aan doen om je goed te voelen! Wij delen graag onze ‘Feel Good’ tip met je.

Met nieuwe energie, nieuwe mogelijkheden en vooral veel inspiratie en daadkracht, hebben we de yogalessen in onze studio enige tijd geleden opgepakt. Hieraan voorafgaand gaven we onze lessen online. Het was een periode van rust en bezinning en dit hoeft geen plaats te maken voor het drukke, hectische leven van alledag. Wij hebben dé oplossing om stress te verlichten. Ook nu de donkere dagen er weer aan komen. Met mindfulness reserveer jij regelmatig een moment voor jezelf, een rustpunt in de week en ruimte voor ontspanning. 

De eerste trainingen zijn reeds begonnen, maar in januari starten maar liefst drie nieuwe trainingen. Daarbij werken we ook hard aan een online mindfulness programma:
een training van dertig dagen waarin je dagelijks een video ontvangt van ongeveer twintig minuten, mét een uitgebreid werkboek. Het is vooral een praktische en gevarieerde training, waarbij we een maand lang voor je klaar staan. Ook om tussendoor te sparren en zo interactief, samen met de community, mindfulness een plek te geven binnen je dagelijkse leven. Daarin komt Yoga natuurlijk ook regelmatig aan bod.

We kunnen overigens voor de yogalessen in onze studio’s in Gennep en Boxmeer nóg meer flexibiliteit en afwisseling garanderen, nu we overgestapt zijn op het online registratiesysteem Momoyoga. Je boekt hiermee eenvoudig je lessen.

Je bent helemaal welkom om mee te doen.

Body-motion,
Maasweg 49, Gennep
Steenstraat 28A, Boxmeer
Telefoon: 06-16674370

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring