Een 3D scan van uw oor

Uniek in de regio!

Uniek in de regio!

In de relatief korte tijd dat van der Landen Hoortechniek in Gennep is gevestigd, hebben William en Lonneke al een bijzonder goede reputatie opgebouwd. Simpelweg omdat ze hun klanten serieus nemen, ze alle aandacht geven en met veel geduld de beste oplossing zoeken voor een gehoorprobleem. Ze blijven zoeken naar meer professionaliteit en kwaliteit voor hun klanten. Dat zoeken naar de beste oplossing krijgt binnenkort een nieuwe dimensie, met de komst van een Otoscan 3D oorscanner.

Van der Landen Hoortechniek is vooruitstrevend en investeert nu als eerste hoor-speciaalzaak in de regio, in een compleet nieuwe techniek: De Otoscan 3D.

Daarmee wordt een digitale scan van de binnenkant van het oor gemaakt en omgezet in een 3D model. Er wordt geen materiaal in het oor gespoten een geen druk opgebouwd in het oor, zoals bij de traditionele manier. De klant voelt er helemaal niets van. En het leuke is men kan via een scherm meekijken hoe de scan wordt gemaakt.

Belangrijke bijkomend voordeel is bovendien dat met de 3D scan er geen enkel risico is dat het afdrukmateriaal langs het watje je oor inloopt. Ook de pasvorm van het oorstukje of van de gehoorbeschermers zijn nauwkeuriger, mede doordat de scan dieper gemaakt kan worden. De levering van het oorstukje of andere maatwerk producten zoals gehoorbeschermers, is ook nog eens aanmerkelijk sneller, omdat het 3D profiel direct digitaal aan de leverancier kan worden doorgestuurd.

Kortom, wilt u een goed advies, het beste hoortoestel voor uw gehoor, een comfortabele meting en snelle levering, maak dan een afspraak met van der Landen Hoortechniek. De hoortest is kosteloos, net zoals het advies.

Van der Landen Hoortechniek, Zandstraat 47, Gennep Tel. (0485) 244 244

 

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring