Fotografie is echt mijn passie

Zaterdag 13 november open dag!!

Zaterdag 13 november open dag!!

Tegenwoordig zijn in onze regio heel wat fotografen actief. De meeste hobbymatig en de resultaten zijn mooi. Toch zie ik het verschil tussen hobby en professie gelukkig nog wel. Ik spreek erover met Malou Slungers, fotografe, die onlangs haar nieuwe studio opende.

“Ja, mooi he, er zijn tegenwoordig heel veel mensen met fotografie bezig, dat juich ik alleen maar toe”, begint Malou. “Ieder heeft zo zijn/haar eigen stijl, dat is juist mooi om te zien. Sommigen springen er zelfs uit, dan denk ik echt van wauw, mooi en dat met een telefoontje.”

Malou begon in 2016 officieel fulltime met haar onderneming, maar ver daarvoor was ze al bezig met fotografie. “Ik maakte vroeger al foto’s met mijn vaders camera. Mijn afstudeerproject aan de kunstacademie was natuurlijk fotografie en gelukkig geslaagd! Daarna voor vrienden en bekenden en zo werd dat steeds meer en meer, erg leuk. Fotografie is echt mijn passie. Het is een heerlijk gevoel als de beelden in je hoofd ook werkelijkheid worden. Soms alleen maar om de liefde tussen twee mensen vast te leggen, maar ook om klanten te trekken naar een bedrijf of om een creatief idee in mijn hoofd vorm te geven. Ik kijk graag naar wat past bij de personen voor mijn camera en ga op zoek naar onbewaakte, spontane momenten. Dat is meteen ook mijn stijl en kracht: de mens centraal zetten en volgens mij lukt me dat aardig, gezien de leuke en positieve reacties. Daar doe ik het voor, tevreden klanten.”

Malou is onlangs met haar man en drie kinderen naar Ottersum verhuisd en heeft daar meteen een mooie, nieuwe studio gebouwd. “Ja, echt heerlijk, ik ben erg blij met mijn nieuwe, multifunctionele studio waar ik helemaal mijn ding kan doen. Ik kan hier shoots maken van een enkeling tot grote groepen en alles daartussen. Op 13 november ben je welkom tijdens mijn open dag. Ik verloot dan onder de bezoekers een gratis ‘studio shoot voor het gezin’. Meer info binnenkort op Instagram en Facebook.”

Malou Slungers Fotografie
Sint Janstraat 77 in Ottersum,
tel :06-53250016
of kijk eens op

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring