Hair & Beauty by Linda is verhuisd

Hair & Beauty by Linda, van kapster Linda Claessens is verhuisd. Linda opende onlangs haar gloednieuwe kapsalon aan de Onderkant 11 in Milsbeek.

Hair & Beauty by Linda, van kapster Linda Claessens is verhuisd. Linda opende onlangs haar gloednieuwe kapsalon aan de Onderkant 11 in Milsbeek.

De kapsalon is gevestigd in de voormalige verkoopruimte van Koen Berns asperges. Na een geslaagde metamorfose is er een schitterende kapsalon gecreëerd met landelijk uitzicht en ruime parkeergelegenheid.

Dames, heren en kinderen zijn van harte welkom bij Linda. “Ik sta graag voor iedereen klaar en leg ook graag iedereen in de watten. U kunt er terecht voor knippen, stylen, kleuren, omvorming in lang haar, keratinebehandeling , hennabrows en lashlifting. “Als hairstylist ben je nooit uitgeleerd en wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken. Daarom volg ik regelmatig trainingen en cursussen.” In de salon verkoopt Linda ook speciale shampoos, maskers en stylingsproducten. “In alle producten zitten natuurlijke, voedende bestanddelen, ik vind het belangrijk om mensen mooi, gezond en glanzend haar te bieden. Het merk waarmee ik werk bevat Colloïdaal goud in de kleuringen dat zorgt voor een enorme glans en haarverjonging.” Elke klant krijgt in december een leuke attentie en maakt middels loting kans op een Gratis knipbeurt!

Hair & Beauty by Linda, Onderkant 11 Milsbeek, alleen op afspraak: 06-19366856. Via Facebook, https://www.facebook.com/lchairstyling/ en Instagram blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring