Iedereen gaat hier met een glimlach weg

Sinds februari heeft Malden een eigen huidkliniek. Kelly Hendriks opende de deuren van haar ‘MOYS Huidkliniek’, een kliniek voor huid- en laserbehandelingen. We spraken met Kelly.

Sinds februari heeft Malden een eigen huidkliniek. Kelly Hendriks opende de deuren van haar ‘MOYS Huidkliniek’, een kliniek voor huid- en laserbehandelingen. We spraken met Kelly.

Kelly volgde de opleiding tot schoonheidsspecialiste en de studie Huidtherapie aan de Hoge School van Utrecht. Ze ging aan de slag als schoonheidsspecialist, thuis op zolder en later bij een gerenommeerde huidkliniek, met vestigingen door heel Nederland. “Hier heb ik als huidtherapeut door middel van laserbehandelingen veel mensen geholpen op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en ontharing”, zegt Kelly. “En na negen jaar werken en met veel ervaring in mijn rugzak, vond ik het tijd om mijn eigen huidkliniek te openen, zo geschiedde.”

“Als huidtherapeut heb ik mezelf de afgelopen jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van full face laserbehandelingen met o.a. de CO2- en erbium laser. Voor huidverstrakking en het behandelen van (acne) littekens. Inmiddels weten zowel jonge als oudere mensen de Huidkliniek te vinden voor behandelingen op het gebied van huidverbetering, definitieve ontharing, acne, littekens, verwijderen van pigmentvlekken, huidoneffenheden en vaatjes. Want iedereen, van jong tot oud, kan te maken krijgen met huidproblemen. Naast het fysieke ongemak dat dit kan veroorzaken, zorgt dit ook vaak voor onzekerheid en schaamte. Een huidtherapeut behandeld de beschadigde, onzuivere of zieke huid en past zowel medische als cosmetische behandelingen toe. Bij MOYS bied ik persoonlijke service op maat en dat vinden klanten altijd fijn. Ik ben iedere dag dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk kon maken en zo een glimlach op iemands gezicht mag toveren.”

Meer info over de verschillende behandelingen: 

MOYS Huidkliniek
Zwerfkei 5 Malden
Tel: 06-23463888

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring