In een barrel drieduizend kilometer naar het zuiden

Tim Hendriks (Milsbeek) en Antoine van Hulzen (Lent) reden onlangs mee met de Megarun. Op het moment van schrijven zijn ze onderweg en ik sprak de mannen een paar dagen voor hun vertrek.

Tim Hendriks (Milsbeek) en Antoine van Hulzen (Lent) reden onlangs mee met de Megarun. Op het moment van schrijven zijn ze onderweg en ik sprak de mannen een paar dagen voor hun vertrek.

De Megarun wordt elk jaar georganiseerd en op de site staat: ‘De MegaRun is stof happen, genieten, feesten en lachen. Geniet overdag van prachtige routes door Europa, op de camping lekker ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. Bereid je voor op legendarische feestavonden met diverse artiesten. ‘Un boel gekkigheid!’ Beleef samen met je vrienden een onvergetelijk roadtrip in een oud barrel.’

Voor Tim en Antoine is het de derde Megarun die ze meerijden onder de naam ‘De Baardaapkes’ “Ons eerste jaar reden we met drie man in een oude Volvo”, begint Tim. “Want de auto, ook wel barrel genoemd mag niet jonger zijn dan vijftien jaar. Verder moet deze aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften en eisen voldoen en tijdens de hele periode van de MegaRun voorzien zijn van een geldige APK en verzekering. Als richtlijn dient de auto niet meer waard te zijn dan rond de duizend euro." “Ja en dan begint het”, vult Antoine aan. “Dan komt het jeugdige enthousiasme in ons naar boven: het pimpen van de barrel. Dit jaar rijden we in een Opel Astra cabrio. Die hebben we letterlijk voorzien van diverse toeters en bellen. Luchthoorns, lampjes, leuke gadgets, ruitenwissers die op muziek heen en weer gaan en ga zo maar door. We gaan er zeker heel veel lol mee hebben!”

Foto’s en filmpjes, Facebook: de baardaapkes megarun 3.0, Instagram: de_baardaapkes, YouTubekanaal Debaardaapkes7678  In oktober zal  op RTL7 een verslag worden uitgezonden.

Team ‘De Baardaapkes 3.0’ bedankt via deze weg graag hun sponsors!

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring