Jenny biedt nu een totaalpakket

Nieuwe salon en visagie erbij

Nieuwe salon en visagie erbij

Jenny van Peer begon vier jaar geleden met haar eigen salon ‘Perfect Look’ aan het Sprokkelveld in Milsbeek. Inmiddels heeft ze een mooie klantenkring weten op te bouwen en heeft ze een grotere salon geopend, tijd om er een kijkje te nemen.

“Ja, leuk hè, nu echt mijn eigen salon in plaats van in de aanbouw aan ons huis”,  zegt Jenny. “Mijn man is erg handig en heeft van onze garage een nieuwe salon gemaakt. Net allemaal wat groter en met een eigen ingang, da’s wel zo handig. Meer ruimte om je heen werkt een stuk prettiger, dat is ook waar.” Jenny knipt iedereen, mannen, vrouwen en kinderen, ze is allround zeg maar. Alle behandelingen, van wassen en knippen tot het verven van uw haar, het kan bij Jenny. “Wat ik ook graag wil vertellen: ik doe er nu ook visagie bij. Daar heb ik mijn diploma’s voor behaald en zo kan ik nu een totaalplaatje aanbieden. Dus heb je een feestje, bruiloft of je wil jezelf eens goed verwennen, je bent bij mij aan het juiste adres!”

Jenny werkt in de kapsalon met de merken ‘Formul Pro’ en ‘Goldwell’. Ook verkoopt ze in haar salon Goldwell producten. “Ik volg ook extra cursussen om de laatste trends te volgen en op de hoogte te zijn van alles over de producten die ik gebruik en verkoop”, voegt ze toe.

Perfect Look is geopend op maandag, woensdag en vrijdag en werkt uitsluitend op afspraak.
Sprokkelveld 28, Milsbeek en te bereiken op 06-15855578 of kijk eens op

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring