Kim geeft interieuradvies op maat

Kim Brands (21) is in 2021 gestart met haar eigen onderneming. Zij geeft u graag interieuradvies en inspiratie. Kim ontwerpt en visualiseert uw wensen. We gaan bij haar op de koffie.

Kim Brands (21) is in 2021 gestart met haar eigen onderneming. Zij geeft u graag interieuradvies en inspiratie. Kim ontwerpt en visualiseert uw wensen. We gaan bij haar op de koffie.

Na haar opleiding vormgeving, ruimte, product en media aan het Sint Lucas in Boxtel wilde Kim het liefst iets voor zichzelf beginnen. “Naast de creatieve vakken vond ik het ondernemerschap erg interessant”, zegt Kim. “Mijn vader is eigenaar van Keukenatelier Brands in Milsbeek, dus hij heeft me ook gestimuleerd en geholpen. Ik werk veel met hem samen, we vullen elkaar goed aan. Wanneer ik ergens een advies uitbreng en er mag een mooie interieur / kastenwand, of nieuwe keuken komen, zijn de lijntjes natuurlijk extra kort.” Kim geeft advies op maat, het fijnste is een afspraak bij u thuis. “Dan proef ik de sfeer, zie ik de ruimte en wat er al is, de gehele situatie zeg maar. Dan kan ik mogelijkheden zien om een passend en persoonlijk advies te geven.”

Om haar kennis te blijven vernieuwen en verbreden volgt Kim nog een particulieren opleiding tot vormgever. Zo staat het jonge, dynamische bedrijf Interieuratelier Brands niet stil!

Kim werkt met drie verschillende pakketten. Het stoelpakket, het bankpakket en het interieurpakket. Het stoelpakket is het basis advies en deze kan men aanvullen naar wens tot interieurpakket, het totaalpakket wat bij u past. De pakketten bevatten bijvoorbeeld een moodboard, sfeerkaart, kleurenadvies, 2D of 3D lichtplan enz. Op de website staan deze pakketten uitgewerkt. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een specifiek onderdeel of losse opdrachten. Kim staat open voor uw wensen en maakt graag een designvoorstel op maat! Wacht niet langer en neem contact met haar op! Kim werkt uitsluitend op afspraak.

Kim Brands, 06-25 33 60 02 of kijk eens op

www.interieuratelierbrands.nl

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring