Klanten gaan hier tevreden de deur uit

Gennep heeft sinds maart weer een damesschoenenzaak: Pour Femmes met eigenares Cindy Valks. Een droom werd hiermee voor haar werkelijkheid.

Gennep heeft sinds maart weer een damesschoenenzaak: Pour Femmes met eigenares Cindy Valks. Een droom werd hiermee voor haar werkelijkheid.

Bij Pour Femmes vind je verschillende merken schoenen zoals Gabor, Tamaris, Xsensible en Piedi Nudi. “Voor elke portemonnee heb ik wel een mooie schoen”, zegt Cindy. “Ook dames met wat moeilijkere voeten zullen hier slagen. Een comfortabele schoen kan er toch nog hip uitzien. Uiteraard verkoop ik veel sneakers, dat is nog steeds helemaal in, vooral heel kleurrijk, dat zal zeker nog wel even blijven. Daarnaast verkoop ik ook accessoires, tassen, portemonnees, cadeaubonnen, sjaals en natuurlijk onderhoudsmiddel voor jouw schoenen. Klanten sparen ook voor extra korting via een puntensysteem.”

Overigens was een eigen schoenenzaak niet Cindy’s eerste droom. “Nee, ik kwam van de MEAO en wist eigenlijk niet wat ik wilde. Mijn ouders zeiden toen: ‘ik zie bij de Schoester een vacature, dat is misschien wel iets voor jou’. Zo geschiedde, ik ben daar begonnen en nu zit ik inmiddels al dertig jaar in het vak! Ik heb daarna nog in twee andere schoenenzaken gewerkt en nu heb ik dus mijn eigen zaak. Het schoenenvak bevalt me goed, in de loop van tijd werd een eigen schoenenzaak dan ook wel mijn droom. Ik ga graag met mensen om en geef ook graag een goed en passend advies. Oké, gezelligheid vind ik ook erg belangrijk, klanten moeten zich hier thuis voelen en tevreden de deur uit gaan, maar daar ben ik niet bang voor, dat zit wel goed.” 

Pour Femmes
Zandstraat 43, Gennep
Tel. 06-14217110
Facebook/Instagram: Pour Femmes

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring