Klanten voelen zich hier op hun gemak

Hyfass Adviesgroep in Bergen is een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Ze bestaan al 24 jaar en voeren ook al 16 jaar hun diensten uit als Regiobank.

Hyfass Adviesgroep in Bergen is een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Ze bestaan al 24 jaar en voeren ook al 16 jaar hun diensten uit als Regiobank.

Met een team van elf specialisten staan zij dagelijks voor u klaar als het gaat om hypotheken, (zakelijke) verzekeringen, financieel advies, safeloketten en dus als zelfstandig adviseur RegioBank.

“Wij zijn onafhankelijk en dat wil heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten”, zegt directeur Bert Alberts. “Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever!
Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of om riskmanagement, ons gaat het erom de belangen van onze klanten zo goed mogelijk te behartigen. Ons team komt uit deze streek en kent onze klanten. Dat is erg belangrijk, zeker in zo’n gemeenschap als gemeente Bergen. Iemand met de voornaam aanspreken werkt gewoon vertrouwd. Klanten voelen zich hier op hun gemak.”

Safeloketten
Iets waar Hyfass groep vertrouwen en goodwill mee scoort zijn de kluisjes, de zogenaamde safeloketten. “We zitten in het voormalige pand van de Rabobank, deze loketten hebben we behouden. Wij bieden als service deze loketten aan in verschillende afmetingen en tarieven. Berg je waardevolle bezittingen veilig op tegen diefstal en brand. Geld, gemunt zilver en goud en lijfsieraden, mits voorzien van een taxatierapport niet ouder dan 6 jaar, zijn verzekerd voor de gangbare risico’s met een maximum verzekerd bedrag. Wij vragen geen aanvullende voorwaarden om bij ons een kluisruimte te huren en bieden ruime bezoektijden zonder afspraak!

Hyfass Adviesgroep, Jeroen Boschstraat 2, Bergen Tel: (0485) 34 3700

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring