Kleuren symboliek in jouw visual

Pauline Waals geeft boek uit

Pauline Waals geeft boek uit

Visual storyteller Pauline Waals plaatst dagelijks leuke en enthousiaste video’s of post op social media. Altijd positief, uniek en vaak erg kleurrijk. Onlangs bracht Pauline haar derde boek uit: Kleuren symboliek in jouw visual. Daar wil ik meer van weten.

“Zoals je weet leer ik mensen het inzetten van visual storytelling  en teken ik zelf ook erg graag”, zegt Pauline. “Tekenen kan iedereen, maar het gaat om wat je ermee wilt vertellen. Met Visual Storytelling versimpel, verhelder en verduidelijk jij jouw boodschap. Jij gaat het brein van de ander prikkelen. Zo zorg je voor inzichten, vergroot je de betrokkenheid bij de ander, worden creatieve processen in gang gezet, blijft jouw boodschap beter 'hangen' en ga jij de verbinding aan! En zo is dat ook met het gebruik van kleuren bij jouw visual.”

“Ontdek de emotie en gevoelens die kleuren bij zich dragen en leer hoe je ze op simpele wijze kan gaan inzetten om jouw boodschap in jouw visual te versterken. Begrijp op een eenvoudige manier hoe kleuren worden ervaren en leer hoe je de kleurensymboliek kan gaan gebruiken om een super toffe eerste en vooral blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep. Maak van jouw visuals een prachtige reis vol betekenis en met veel impact. Natuurlijk! Kleurensymboliek is het concept waarbij bepaalde kleuren worden geassocieerd met specifieke betekenissen, emoties of concepten. Deze symboliek is afhankelijk van tijd, plaats en culturele achtergrond.”

Nieuwsgierig geworden?
Kleuren symboliek in jouw visual is te koop op de website van Pauline

Meer informatie: Visual Storyteller, Pauline Waals
Spoorstraat 117a Gennep, tel. 06-81 89 55 04

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring