Leer (weer) luisteren naar je gevoel!

“Je kent het wel, iedereen is druk, er wordt veel van ons verwacht en dan blijf je maar gaan en gaan”, begint Wilma.

“Je kent het wel, iedereen is druk, er wordt veel van ons verwacht en dan blijf je maar gaan en gaan”, begint Wilma.

“Je vergeet naar de signalen van je lichaam te luisteren en dan kan het weleens mis gaan. Ik leer mensen in mijn praktijk te luisteren naar hun gevoel en hun grenzen aan te geven. Ze leren bijvoorbeeld omgaan met burn-out klachten of relaties met anderen te verbeteren. Maar ook met andere vragen kun je bij mij terecht. Tijdens de sessies krijg je inzicht in hoe jij reageert op de gebeurtenissen om jou heen en waarom het bijvoorbeeld dit keer niet lukt om zelf goed met de situatie om te gaan. Samen gaan we op zoek naar wat je nodig hebt om dit wel te kunnen. Uitgangspunt hierbij is het vinden van een goede balans tussen wat jij denkt, voelt en doet.”

“We stellen samen een behandelplan op en werken naar een bepaald doel. Dat is uiteraard voor ieder verschillend, elke klacht is anders en niet iedereen is hetzelfde. Voor mensen die denken dat het vooral praten is: dat is niet zo. Ik gebruik verschillende technieken waarbij ik goed kijk en observeer hoe iemand reageert. Soms ligt de oorzaak van een bepaalde klacht heel dichtbij jezelf, is het een gevoel en kunnen we dat redelijk eenvoudig oplossen. Tijdens de sessies gaan we praten, voelen en ontdekken; met op z'n tijd een vleugje humor, dat hoort erbij vind ik.”

Haptotherapie Baron, tel: 06 -5355 6598 of kijk eens op

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring