‘Levensakker’ praktijk voor Natuurgeneeskunde

Spirituele begeleiding, Bezinningsweek én de Levensakker Massage Opleiding

Spirituele begeleiding, Bezinningsweek én de Levensakker Massage Opleiding

Gemma van den Akker uit Siebengewald voert met haar ruim 30 jaar werkervaring als natuurgeneeskundig therapeut haar eigen praktijk.
Zoals zij in haar boek: ‘Pleidooi voor de Ziel’ al beschrijft, zorgt vooral het betrekken van de innerlijke kern ervoor dat de weg vrijkomt voor genezing. Daarom werkt Gemma tijdens de individuele consulten het liefst met de zogenoemde ‘Helend Hart sessies’. Waarbij bewustwording leidt tot genezing van binnenuit. Die innerlijke wereld blijkt steeds weer opnieuw de sleutel tot nieuwe vrijheid, ruimte en harmonie.
Ook tijdens de lessen van haar eigen ‘Levensakker Massage Opleidingen’ ligt de focus daarom op het leren verbinding maken, het invoelen, het leren contact maken met de gevoelslaag. Een bezield contact is hetgeen waardoor een lichaam zich aangesproken en aangeraakt voelt. Techniek alleen leidt niet tot de essentie. Haar studenten weten inmiddels uit ervaring hoeveel verschil dit maakt en blijven het liefst zo lang mogelijk in de gezellige en ontspannende lesavonden deelnemen. Mocht u ook zo’n wens hebben: Na elke module ontvangt u een erkend certificaat.

Vanuit de intense ervaring om zelf als patiënt door een diepe donkere periode te gaan, heeft Gemma de bevestiging gevoeld dat het betrekken van de ziel noodzakelijk is om verder te komen. Meer nog dan ooit daarvoor is duidelijk dat dít haar werkterrein is waarin zij haar belangrijke bijdrage levert.

Bezinningsweek Frankrijk (29 augustus t/m 4 september 2021)
In de Franse Bourgogne in het spiritueel centrum La Ripe Blanche vindt in 2021 wederom de Bezinningsweek voor innerlijke groei en bewustwording plaats van Gemma van den Akker, meer info op haar site.

Meer info:

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring