Maak, beleef, proef en ontdek bij De Lange Tafel

Eind vorig jaar begonnen de zusjes Nikki en Dafne Noij aan hun avontuur ‘De Lange Tafel’. De Lange Tafel is een creatieve studio, winkel en atelier aan de Niersstraat in Gennep. Leuk! We spraken met de enthousiaste tweeling.

Eind vorig jaar begonnen de zusjes Nikki en Dafne Noij aan hun avontuur ‘De Lange Tafel’. De Lange Tafel is een creatieve studio, winkel en atelier aan de Niersstraat in Gennep. Leuk! We spraken met de enthousiaste tweeling.

Nikki en Dafne (25) volgden beide hun opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Het tweetal is onafscheidelijk, dus samen iets starten zat er dik in. “Ja, dat was op school al zo”, begint Dafne. “Wanneer ik een opdracht moest maken, deed ik dat altijd samen met Nikki. Toen we dit pand tegen kwamen, hoefden we ook niet lang na te denken. Ja, dat gaan we samen doen!!”

“Met De Lange Tafel willen we een creatieve broedplaats zijn voor iedereen”, voegt Nikki toe. “Samenwerken, creatieve ideeën uitwerken, workshops en cursussen het vindt hier allemaal plaats. Bijna alles kan en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. We geven bijvoorbeeld naailessen voor zowel beginners als gevorderden voor alle leeftijden, maar hebben ook al verschillende productieopdrachten, erg leuk en zeer divers! In onze studio kun je terecht voor textielprojecten, advies en maatwerk. Denk daarbij aan uw tuinbankkussens opnieuw laten stofferen, een nieuwe hoes om uw boxspring of kleding en andere textielproducten restaureren, ontwerpen of naaien. Ook kunnen ontwerpers kleine oplages textielproducten laten produceren. Wees welkom.”

Dafne vult aan: “We verkopen hier ook verschillende producten: kunst voor aan de muur, woonaccessoires en verlichting, maar ook textiel, zoals tafellakens, servetten en nog veel meer.” Voor een deel zelf geproduceerd in het ruime atelier onder de winkel. Allemaal net even anders, smaakvol en soms zelfs een beetje exclusief. Gewoon mooi dus eigenlijk.

De Lange Tafel, Niersstraat 1a  Tel: 06 214 654 03 of kijk eens op

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring