Mijn droom is een eigen lingeriewinkel

Faye Kaak uit Gennep joeg haar droom na; de slechts negentienjarige wilde altijd al iets voor zichzelf beginnen en dat is gelukt! Faye runt haar eigen lingerie webshop! Ik spreek met haar.

Faye Kaak uit Gennep joeg haar droom na; de slechts negentienjarige wilde altijd al iets voor zichzelf beginnen en dat is gelukt! Faye runt haar eigen lingerie webshop! Ik spreek met haar.

Na de middelbare school, Metameer in Boxmeer, volgde Faye de opleiding Manager Retail aan het ROC in Nijmegen. Een driejarige opleiding die ze in tweeënhalf jaar voltooide. “Klopt, ik was erg gedreven en wilde heel graag voor mezelf beginnen”, zegt Faye. “Ik had in die tijd stage gelopen bij Joop den Boer en mijn passie voor lingerie is daar ontstaan. Tijdens mijn tijd op het Metameer had ik al een project gedaan waarbij ik mijn eigen conceptstore had bedacht. Na mijn opleiding ging ik werken bij Novita in Gennep waar ik de social media regel. Tegelijkertijd startte ik mijn bedrijf onder de naam ‘Sine Officieel’ met de online verkoop van lingerie.”

Collectie
Het avontuur kan beginnen. Faye ontwikkelt haar website helemaal zelf, gaat zelf op zoek naar lingerie en zorgt ervoor dat ze een uitgebreide collectie kan aanbieden. Haar doelgroep zijn jongvolwassenen, en behalve lingerie verkoopt ze ook artikelen als boobtape, kimono’s en bodychain kettinkjes. “De allereerste bestelling die ik ontving kwam uit Gennep, dat was zo toevallig én leuk! Ik krijg nu bestellingen vanuit alle hoeken van Nederland, België en Duitsland,” deelt Faye met een stralende lach. “Dat komt omdat ik actief ben op sociale media zoals TikTok (@sineofficieel) en Instagram (@sine.officieel) dat werkt.”

Haar zakelijke avontuur omarmt ze met een ongekende passie, en haar verhaal is even stralend als haar persoonlijkheid. Tot op heden is dit nog prima combineren met haar werk bij Novita. “Tijdens de pauzes loop ik even naar Primera om pakketjes weg te brengen. En mijn zusje Yentle helpt me ook regelmatig met inpakken en verzenden. Ze ondersteunt me sowieso met alles wat ik doe, op allerlei manieren doet ze dat met liefde en plezier.”

Fotoshoot
Regelmatig houdt Faye fotoshoot om haar lingerie op haar eigen manier te showen aan potentiële kopers. “Ja we krijgen natuurlijk allerlei beeldmateriaal, erg leuk, maar ik probeer het op mijn eigen manier te doen, met niet alleen maar van die dunne modellen, gewoon normaal en herkenbaar, dat werkt. Daarbij maken we ook altijd leuke filmpjes die ik dan weer gebruik voor mijn social media. Ik ben Remco van Novita dan ook erg dankbaar, meestal houden we de shoots daar op locatie. Hij stelt de ruimte beschikbaar, en de rest, modellen, fotograaf en zo regel ik zelf. Het is geweldig om samen te werken met jonge modellen en mijn getalenteerde fotograaf. Ook voor hen is dit mooie reclame voor hun portfolio.”

Droom
Faye is trots op haar onderneming en werkt er met passie aan. “Ja, het begint nu lekker te lopen, daar ben ik blij mee. Ván een klant kómt vaak een klant, en ik heb al een mooie klantenkring. Daar krijg ik veel vertrouwen door, dan is men tevreden, daar doe je het voor en dat geeft energie. Ik ben elke dag druk bezig met de laatste mode en acties die ik heb. Ook kunnen mensen met niet gemiddelde pasvormen of wensen bij mij terecht, ik sta graag klaar om een passend advies te geven. En ik ben achter de schermen ook bezig met uitbreiding van mijn assortiment. Ik wil er straks ook dagelijks ondergoed, bikini’s en zomerkleding bij gaan doen, om zo uiteindelijk een complete lijn voor vrouwen aan te bieden via mijn site. Het is hard werken, naast mijn werk bij Novita, maar ik heb doorzettingsvermogen, een passie en een missie om te slagen. En ja, mijn droom is ooit een eigen fysieke lingeriewinkel te hebben, dat zou toch helemaal super zijn.”

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring