Moeilijk is niet onmogelijk

Chrisje Kersten en Suzan Slingenbergh begonnen dit jaar een eigen praktijk voor psychosociale hulpverlening, Chrisje in Groesbeek, Suzan in Gennep.

Chrisje Kersten en Suzan Slingenbergh begonnen dit jaar een eigen praktijk voor psychosociale hulpverlening, Chrisje in Groesbeek, Suzan in Gennep.

“Onze hulpverlening is bedoeld voor iedereen die het gevoel heeft vast te lopen, niet de juiste koers te varen of te kampen heeft met stress door uiteenlopende redenen. Denk aan werkgerelateerde problemen, burn-out klachten, verlies of verdriet, stagnatie van persoonlijke of professionele ontwikkeling, somberheid, vermoeidheid, enzovoort.

Door gesprekken brengen wij het werkelijke probleem in kaart en gaan we op zoek naar jouw drijfveren, kwaliteiten en mogelijkheden om te zien hoe je het probleem de baas kunt worden. Integriteit, openheid, respect, eerlijkheid en kwaliteit vinden we belangrijk bij ons werk. We maken gebruik van erkende methoden en technieken (ACT, RET, NLP, etc.) om jou op professionele wijze en gestructureerd te begeleiden. Wij helpen je bij jouw groeiproces, maar jij hebt zelf het roer in handen. Jouw motivatie is dan ook van groot belang.

Wij zijn laagdrempelig: er is voor onze zorgverlening geen verwijzing van de huisarts nodig, je kunt direct contact met ons opnemen. We hebben geen lange wachtlijsten waardoor je snel bij ons terecht kunt. Onze zorg wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering maar omdat wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en overkoepelend orgaan RBCZ is er wel (deels) vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering.”

Wanneer je meer over ons wilt weten dan verwijzen we je graag naar onze website:

Chrisje: www.psycholoog-groesbeek.nl
Suzan: www.psycholoogmaasduinen.nl

Uiteraard mag je ons altijd bellen of mailen als je vragen hebt, meer informatie zoekt of een afspraak wilt maken.
We kijken ernaar uit je in onze praktijk te mogen ontmoeten en bij te mogen dragen aan jouw ontwikkeling of groeiproces.

Hartelijke groeten,
Chrisje Kersten, chrisje@psycholoog-groesbeek.nl, 06-46286350
Suzan Slingenbergh, suzan@psycholoogmaasduinen.nl 06-23550355

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring