Özlem maakt van je feestje een feest!!

Sinds mei heeft Gennep er weer een winkel bij. Özlem Temir opende aan de Zandstraat 44 haar eigen feestwinkel: Balloons by Özzie. Ik ging bij haar op bezoek om te zien wat er allemaal te koop is.

Sinds mei heeft Gennep er weer een winkel bij. Özlem Temir opende aan de Zandstraat 44 haar eigen feestwinkel: Balloons by Özzie. Ik ging bij haar op bezoek om te zien wat er allemaal te koop is.

Özlem startte als hobby vanuit huis en verzorgde al mooie feestelijke creaties, veelal gemaakt van ballonnen. “Klopt ik ben al even bezig met feestartikelen en dan met name de ballonnen, eerst als hobby, nu met mijn eigen winkel”, zegt Özlem. “Ik doe dit naast mijn vaste baan. Ik run samen met mijn man Fietsenwinkel van Drempt, een stukje verderop in de Zandstraat. Ik vind het erg leuk om voor feesten, babyshowers en bruiloften de allermooiste creaties te maken van ballonnen, zoals ballonbogen, pilaren en ballonnen met een cadeau erin. Dat doe ik voor particulieren en bedrijven.” Met haar ballonversieringen zorgt ze  snel voor kleur en de juiste stemming in je feestruimte: lief, stoer, stijlvol, bedrijfskleuren of regenboogkleuren. Özlem verzorgde onlangs de versieringen bij de opening van Proteion Libermannhof in Gennep. “Ja, dat was een leuke opdracht en daar kon ik laten zien wat er allemaal kan. Ik maak bijna alles op maat en veel is mogelijk, samen komen we er altijd wel uit. Trouwens ik heb niet alleen ballonnen te koop, maar ook diverse andere cadeau-artikelen en gepersonaliseerde cadeaus met naam of tekst naar wens. Ook kun je hier CAT.1 vuurwerk van vuurwerkfeestje.nl kopen. Dit mag gewoon gebruikt worden bij alle gelegenheden, loop dus eens binnen en laat je verrassen.”

Balloons by Özzie
Zandstraat 44 Gennep
Telefoon 06 29366181

Openingstijden di-vr 14.15 - 18.00 uur
(za-zo-ma gesloten)

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring