Piet Schrijen genomineerd

Voor de Ondernemersprijs 2023 Land van Cuijk & Noord-Limburg

Voor de Ondernemersprijs 2023 Land van Cuijk & Noord-Limburg

Piet Schrijen van Schrijen Afscheid en Herinnering is samen met Martien Rongen van Vecunda en Vitalvé en Antoon van der Horst van Van der Horst aannemers genomineerd voor de Ondernemersprijs 2023 Land van Cuijk & Noord Limburg. Op woensdag 8 november wordt de Ondernemersprijs uitgereikt in de Schouwburg Cuijk. Het thema dit jaar is ‘Verhalen die raken’, dat mooi samenvalt met de verhuizing van de Bibliotheek Cuijk naar de Schouwburg Cuijk.

Al op 17-jarige leeftijd nam Piet Schrijen het bedrijf van zijn vader over, genaamd Schrijen Afscheid en Herinnering. Samen met zijn vrouw Bianca Schrijen, dochter Liz en een team van 30 medewerkers verzorgen zij al 75 jaar uitvaarten van A tot Z in onze regio. Alle facetten rondom een uitvaart hebben zij in eigen beheer. In 2018 kwam daar zelfs een eigen crematorium bij; Buitenplaats Zevenhutten. Dit familiebedrijf werkt vanuit passie en met liefde voor het vak. Door een sterke visie op innovatie worden diensten continu verbeterd en uitgebreid. De impact in de regio wordt hiermee steeds groter. En dit blijft niet binnen de muren van zijn onderneming. Zo is Piet óók actief binnen verschillende netwerken, stichtingen en andere regionale initiatieven. Stemmen op Piet kan via www.deondernemersprijs.nl

75 jaar
De nominatie van Piet is extra bijzonder omdat Schrijen dit jaar het 75-jarig jubileum viert. “Het raakt ons dat de toewijding van het hele team op deze manier wordt bekroond”, zegt Piet. “Het voelt ook als een eerbetoon aan alle families, waar wij zo betrokken mee zijn. Ook familie, vrienden en bekenden, willen wij bij deze bedanken. Ook zij zijn in veel momenten belangrijk geweest in ons verhaal, werk en privé.”

Boek
“Ter ere van ons 75-jarig bestaan hebben wij een prachtig boek gemaakt. We nemen je mee in de afgelopen 75 jaar met foto’s en verhalen uit de oude doos, maar ook bijzondere verhalen van families die hun ervaring met verlies delen. Een deel van de opbrengst zal naar het goede doel 'Energy4all' gaan. Er is een gelimiteerd aantal boeken beschikbaar, bestel het via de site hieronder: 

Op 8 november wordt de winnaar van de Ondernemersprijs bekend gemaakt en hier zullen wij met ons hele team aanwezig zijn. Ook jullie zijn dan van harte welkom!

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring