Plezier is het allerbelangrijkst

De enthousiaste Myrna van Rens is de nieuwe eigenaresse van Danshuis Well. Myrna heeft deze succesvolle dansstudio overgenomen van oprichtster Martine Janssen. Ik spreek met Myrna in Well.

De enthousiaste Myrna van Rens is de nieuwe eigenaresse van Danshuis Well. Myrna heeft deze succesvolle dansstudio overgenomen van oprichtster Martine Janssen. Ik spreek met Myrna in Well.

Na een succesvolle afronding aan de ArtEZ dansacademie heeft Myrna gekozen voor het docentschap. Met ruim 20 jaar ervaring als dansdocent weet zij als geen ander het beste dansgevoel in iedere leerling naar boven te halen. “Ja, ik vind het heerlijk om met de gemotiveerde leerlingen te werken hier”, zegt Myrna, die sinds vijf jaar ook eigenaresse is van Danshuis Venray. “Maar let wel, zonder mijn team van enthousiaste docenten hier in Well kan ik ook niks. We hebben een slordige 150 leerlingen uit Well en omgeving die hier van maandag t/m zaterdag actief bezig zijn. We geven een gevarieerd dansaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor iedere leeftijd en elk niveau is er aanbod, waarbij doorstroming naar een volgende groep goed aansluit. Voor de allerkleinsten is er peuter-, kleuter- en kinderdans en daarnaast zijn er verschillende richtingen zoals klassiek, modern, jazz, maar ook streetdance, conditiedans en spitzen. We dansen veel, werken aan onze techniek, maar plezier blijft het allerbelangrijkst, dat moet men hebben. In Well werken we met alle groepen naar de grote uitvoering die in juni 2023 wordt opgevoerd in Schouwburg Venray. Daar danst zowel jong als oud mee, echt heel erg mooi.”

Naast cursussen worden er bij Danshuis Well workshops georganiseerd en is er de mogelijkheid om een spetterend kinderfeestje te houden. Danshuis heeft ook een programma speciaal voor het basisonderwijs, waarin workshops of projectmatig les kan worden gegeven.

Ook dansen bij Danshuis Well? Kom kennismaken en volg een gratis proefles!
Meer info:

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring