Richella opent ‘Moon Beautysalon’

Afgelopen maand opende Richella Xofleer haar eigen ‘Moon Beautysalon’ aan de Nieuwe Erven 3 in Cuijk. We spraken met deze enthousiaste jongedame, die supertrots is op haar mooie salon.

Afgelopen maand opende Richella Xofleer haar eigen ‘Moon Beautysalon’ aan de Nieuwe Erven 3 in Cuijk. We spraken met deze enthousiaste jongedame, die supertrots is op haar mooie salon.

Richella had al eerder een eigen beautysalon in Gennep en ze werkte de laatste jaren als schoonheidsspecialist bij de Wellnessboot in Mill. Het ondernemerschap bleef maar kriebelen en daarom startte ze afgelopen september met ‘Moon Beautysalon’. “Het ondernemer zijn is me altijd goed bevallen”, zegt Richella. “Er waren steeds meer mensen die mij weer benaderden met de vraag of ze bij mij terecht konden. Toen was voor mij de stap niet moeilijk meer en dus ben ik afgelopen maand weer begonnen. En misschien lekker luxe, want ik heb dus meteen al een leuke klantenkring. Veel oud-klanten, maar ook nieuwe mensen die via tevreden klanten mij benaderen, en dat is natuurlijk de mooiste reclame.”

Bij Moon Beautysalon kunnen dames terecht voor gezichtsbehandelingen, huidverzorging, massages en waxen. Richella onderscheidt zich door haar expertise, haar persoonlijke benadering en de producten waarmee ze werkt. “Ik werk met producten van SPA Salonnepro. Deze worden in Nederland gemaakt, zijn niet getest op dieren, zijn 100% vegan, milieu bewust en ze werken huidverbeterend. Daar sta ik volledig achter, het werkt prettig en de resultaten zijn goed.”

“Schoonheidsspecialiste zijn is echt mijn passie; met mensen werken, ze helpen ontspannen en er weer op en top uit laten zien. Huidverbeterende behandelingen, het verwijderen van huidoneffenheden en massages, fijn om te kunnen doen voor mijn klanten. Uiteraard heb ik nog ruimte voor nieuwe klanten, laat maar komen, leuk! In de maand oktober geef ik als openingsactie vijf euro korting op een behandeling. Zie ik jou binnenkort? Graag tot ziens!”

Moon Beautysalon, Nieuwe Erven 3 Cuijk, Tel. 06-36050757

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring