Schoon met stoom!

U herkent dat wel: het is voorjaar, het zonnetje schijnt al lekker en u gaat heerlijk op uw terras of balkon in de eerste lentezon zitten.

U herkent dat wel: het is voorjaar, het zonnetje schijnt al lekker en u gaat heerlijk op uw terras of balkon in de eerste lentezon zitten.

Maar oh, wat is uw terras of uw bestrating groen geworden afgelopen winter. Veel wondermiddeltjes heeft u al geprobeerd, maar niets helpt echt afdoende. Dan is het tijd om Stoomman te bellen, want Stoomman zorgt voor een mooi, helder en fris terras of balkon.

Martinique Gerits uit Gennep startte begin dit jaar met de Stoomman. “Ik werkte als mondhygiëniste en kwam toevallig met deze manier van reinigen in aanraking”, begint ze. “Ik was meteen om want dit is een uniek concept. We werken anders dan onze collega’s. De naam zegt het al: wij werken met stoom en dat is zeer effectief. Water wordt verhit tot 150 graden zodat de celstructuur van alg, mos en groenaanslag vernietigd wordt. Hierbij sterft ook al het overige onkruid af. We werken ecologisch en duurzaam want we gebruiken uitsluitend water. Aan deze manier van werken komen geen chemicaliën of bestrijdingsmiddelen te pas. Doordat water omzet wordt in stoom, blijft uw (natuur)steen intact, dit in tegenstelling tot de traditionele hogedruk reiniger. Zo kunnen wij uw terras, bestrating, tegels, vlonders, muren en buitenmeubilair weer laten stralen.”

Heeft u ook een groen, glad of vuil terras? Mail of bel met de Stoomman. Het werkgebied loopt van Venlo tot Arnhem en ze zijn er voor u als particulier maar ook voor zakelijke projecten! De Stoomman komt al langs vanaf veertig vierkante meter en geeft direct een transparante offerte. Over kleinere oppervlaktes kunnen we overleggen. En de garantie: ‘niet tevreden = niet betalen’!

Stoomman
Tel:
06-22772271

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring