Sporten en bewegen tijdens en na je zwangerschap

Nicole Hendriks uit Milsbeek, wonend in Ottersum, is afgelopen voorjaar haar eigen onderneming gestart. Onder de naam momsNmore biedt ze zwangere en bevallen vrouwen op een veilige en verantwoorde manier begeleiding bij het sporten.

Nicole Hendriks uit Milsbeek, wonend in Ottersum, is afgelopen voorjaar haar eigen onderneming gestart. Onder de naam momsNmore biedt ze zwangere en bevallen vrouwen op een veilige en verantwoorde manier begeleiding bij het sporten.

“Ik heb mijn bedrijf eigenlijk opgestart na mijn eigen ervaringen tijdens en na mijn zwangerschappen”, zegt Nicole. “Tijdens mijn zwangerschappen was er weinig sportaanbod voor de zwangere vrouw in de regio. Ook kon ik nauwelijks tot geen informatie vinden over het herstel na de bevalling. Ik ben mezelf toen gaan verdiepen in de pre- en postnatale fitness. Al snel had ik door dat er niet veel aanbod was in de regio en zo ben ik gestart met momsNmore. Ik had al wel affiniteit met deze doelgroep, want naast het werk voor mijn eigen onderneming ben ik werkzaam bij het ESP Centrum in Gennep als manueel therapeut en behandel daar o.a. de zwangere en bevallen vrouwen. Daar heb ik ook mijn ZwangerFit opleiding afgerond en werk ik nauw met ze samen. Dat doe ik ook met verloskundige en kraamzorg. Uiteraard sta ik open voor meer van deze enthousiaste partijen.  Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volg ik op dit moment de opleiding tot Floor Fysio van Womens Health Academy en de Powermama opleiding.”

Ben je zwanger en wil je sterk en fit blijven tijdens de zwangerschap? Kom dan meetrainen bij momsNmore! Veilig en verantwoord trainen, maar wel op een fanatieke manier werken aan je conditie en kracht! Voordat je start met trainen, wordt er een telefonische intake gepland, om jouw wensen en eventuele lichamelijke klachten te bespreken. Daarnaast geeft Nicole ook zwangerschaps- & babymassage en zwangerschapscursus waarbij je in 5 lessen voorbereid op de bevalling d.m.v theorielessen over ademhalingstechnieken,  houdingen tijdens de bevalling, kraambed etc.

momsNmore
Tel: 06 36 05 04 78
of kijk eens op

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring